'Sturm der Liebe': week 3 (2020) - PREVIEW

zondag 12 januari 2020

In 'Sturm der Liebe' op Vitaya daveren de belevenissen onverminderd verder voorbij. Deze Duitse soap blijft een absolute publiekslieveling in Vlaanderen. Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 13 januari 2020 - aflevering 2971
Xenia's plan om Michael en Natascha uit elkaar te drijven, lijkt te werken. Natascha trekt haar conclusies en het komt tot een confrontatie tussen haar en Xenia. Alicia kan haar gevoelens amper verbergen en is overweldigd door de situatie. Romy en Paul bereiden zich voor op het theaterstuk. Dat brengt Romy in een romantische stemming, maar Paul houdt afstand.

Dinsdag 14 januari 2020 - aflevering 2972
Christoph wil dat Boris zijn deelname aan een langlaufwedstrijd afzegt zodat hij aanwezig kan zijn op een belangrijke bespreking. Ook zijn ex-vriendin Vivian is aanwezig en zij blijkt nog gevoelens voor Boris te hebben. Alicia dreigt ten onder te gaan aan haar leugens. Michael is vastbesloten om voor zijn huwelijk te vechten. Het gaat iets beter met de Bräustüberl, maar toch willen de Sonnbichlers van de brouwerij af.

Woensdag 15 januari 2020 - aflevering 2973
Fabien is teleurgesteld, maar zet toch een eerste stap richting Michael. Natascha kan hem echter niet vergeven en neemt een drastische beslissing. Viktor houdt Jessica op afstand. Christoph wil een paar dagen op reis met Alicia om terug naar elkaar toe te kunnen groeien. Alicia heeft echter een duidelijke mededeling.

Donderdag 16 januari 2020 - aflevering 2974
Alicia beseft dat ze een oplossing moet vinden voor haar probleem. Christoph is achterdochtig omdat Alicia niet meegaat met Paul. Terwijl Xenia van haar triomf geniet, gelooft Michael nog steeds dat hij zijn huwelijk met Natascha kan redden. Tot ieders verbazing annuleert Fabien de feestplannen voor zijn 18e verjaardag.

Vrijdag 17 januari 2020 - aflevering 2975
Romy en Alicia volgen de wedstrijd van Paul via een livestream. Alicia dreigt ten onder te gaan aan de toenemende druk. Ondanks het wantrouwen van Robert, kan Werner hem toch overtuigen om André nog één kans te geven in het Fürstenhof. Valentina verrast Fabien met een verjaardagstaart.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers'  (foto: Eén/VRT - © Warner Bros. België 2019)

Alex moet beslissen of hij zijn zieke vader zal opzoeken, maar het verleden heeft duidelijk diepe wonden geslagen. Tinne en Steven zoeken elkaar steeds meer op en dat valt ook Nora op. Barts ego lijkt gekwetst nu blijkt dat Anke ook met andere mannen flirt. Nora moet Ina voor het eerst een weekend bij Jeroen laten. In plaats van te treuren, gaat ze met Claire naar een feestje, waar ze de aandacht van Seppe trekt.

'Dertigers', om 21.55 uur op En.

Dossiers