'Sturm der Liebe': week 28 (2019) - PREVIEW

zondag 7 juli 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 8 juli 2019 - aflevering 2836
Na een gesprek met Viktor aarzelt Alicia om de geluidsopname aan Commissaris Meyser te geven. Melli is teleurgesteld in Wanja. Hoewel Pauls geschenk Romy verrast heeft, blijft ze zich afstandelijk gedragen.

Dinsdag 9 juli 2019 - aflevering 2837
Om punten te scoren bij Jessica wil Paul haar een gratis kamer in het appartement van Tina aanbieden, maar Tina heeft de kamer al aan iemand anders weggegeven. Tegen de verwachtingen van Melli in gaat Wanja niet naar het immigratiekantoor. Hij heeft spontaan een andere bron van inkomsten gevonden in het dorp.

Woensdag 10 juli 2019 - aflevering 2838
André moedigt Nils aan om aan Tina te vertellen wat hij voor haar voelt. Christoph ontdekt dat Viktor gevoelens heeft voor Alicia. Wanja en André blijven vechten om Melli's aandacht. Hoewel Viktor bij hem woont, biedt Paul aan Jessica aan om in zijn appartement te blijven.

Donderdag 11 juli 2019 - aflevering 2839
Inspecteur Meyser zoekt naar sporen in Viktors kamer. Tina is geschokt na de bekentenis van Nils. Jessica voelt nu ze in het appartement woont een nieuwe kans om dichter bij Viktor te komen. Alfons heeft zijn bedenkingen bij de moeite die Wanja doet om dichter bij Melli te komen.

Vrijdag 12 juli 2019 - aflevering 2840
Viktor doet zijn best om zijn onschuld te bewijzen aan Werner. Christoph heeft een idee om zijn relatieproblemen met Alicia op te lossen. Michael erft onverwachts een vleugelpiano. Hij en Natascha zijn er zeker van dat Fabien hier blij mee gaat zijn, maar de verrassing blijkt al snel niet meer zo leuk. André slaagt erin om Melli te verontrusten met feiten over Wanja's bedoelingen.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers