'Sturm der Liebe': week 22 (2019) - PREVIEW

zondag 26 mei 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 27 mei 2019 - aflevering 2806
Astrid vergeeft Alfons zijn zware misstap. Maar Christoph dwingt Werner om Alfons te ontslagen. Boris kan Tom redden en Beatrice wordt opgepakt door de politie. Tina kan haar geluk niet op. Nadat ook Fabien is vrijgelaten, richt Rebecca haar pijlen op haar zaak in Parijs.

Dinsdag 28 mei 2019 - aflevering 2807
Astrid verontschuldigt zich tegenover Rebecca. Alfons is van slag wanneer hij hoort dat zijn kansen op het werk bijna op zijn. Zal hij ontslagen worden? Nils kan niet goed om met de afwijzing van Tina. Boris merkt zijn verdriet op en gaat met Tina praten. Ella duikt plots weer op in het Fürstenhof en heeft groot nieuws.

Woensdag 29 mei 2019 - aflevering 2808
Ella beveelt Rebecca om haar bruiloft te organiseren. William krijgt een verleidelijke jobaanbieding. Charlotte is diep geschokt door Alfons bekentenis en adviseert Michael. Tina geniet van elke seconde samen met haar baby Tom. Fabien overweegt om naar een therapeut te gaan.

Donderdag 30 mei 2019 - aflevering 2809
Met hulp van André probeert Melli de verloren fles met een liefdesboodschap van Alfons voor Hildegard terug te vinden. Ella mist nooit een kans om haar nieuw geluk aan Rebecca te tonen en dat kwetst Rebecca heel erg. Charlotte, Werner en Christoph ontdekken een groot nadeel voor het Fürstenhof.

Vrijdag 31 mei 2019 - aflevering 2810
Ella is volledig in de war na haar vreemde droom en begint te twijfelen aan haar bruiloft. Alfons gaat sneller achteruit dan verwacht. Christoph is genomineerd voor de prestigieuze hoteliers award. André is minder blij met dit nieuws.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.35 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers