'Sturm der Liebe': week 21 (2019) - PREVIEW

zondag 19 mei 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 20 mei 2019 - aflevering 2801
Rebecca wil geen enkele kans meer missen om haar moeder terug te vinden. Ze krijgt van Astrid Westkamp details over haar jeugd te horen. Nils kan Hildegard ervan overtuigen dat Tina's vermoedens over Beatrice kloppen. Ondertussen heeft Michael door dat Natascha haar klusjes doorspeelt aan Fabien.

Dinsdag 21 mei 2019 - aflevering 2802
Nils waarschuwt Charlotte voor Beatrice. Alicia kan niet ontsnappen aan de spanning tussen Christoph en Beatrice. Wanneer Christoph de waarheid niet wil lossen, komt het tot een ruzie. Mevrouw Westkamp heeft een brief voor Tina waarin al haar vragen beantwoord worden.

Woensdag 22 mei 2019 - aflevering 2803
Beatrice bedreigt Nils met een wapen. Rebecca begrijpt niet waarom Hildegard haar niet wil vertellen waarom Tina overgeplaatst is. Alfons probeert voor Hildegard te verbergen dat hij bang is voor zijn afspraak bij de neuroloog. Viktor en Alicia groeien dichter naar elkaar toe.

Donderdag 23 mei 2019 - aflevering 2804
Beatrice laat Fabien achter in de hut. Terwijl Boris zich ontfermt over Tina, kijkt Rebecca uit naar haar etentje met William en Astrid. Alicia kan niet geloven dat Christoph voor haar ogen flirt met Beatrice.

Vrijdag 24 mei 2019 - aflevering 2805
Natascha gaat samen met André op zoek naar Fabien. Alfons hoopt dat zijn vergeetachtigheid snel zal verdwijnen, maar Hildegard maakt zich grote zorgen. Terwijl Alicia en Christoph van hun verzoening genieten, strooit Werner zout in de wonde van Viktor.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.35 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers