'Sturm der Liebe': week 20 (2019) - PREVIEW

zondag 12 mei 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 13 mei 2019 - aflevering 2796
Alicia twijfelt aan Viktors plan om Oliver te overmeesteren. Natascha staat perplex wanneer ze van Michael hoort dat hij de boerderij heeft verkocht. Alfons vraagt hulp aan Alicia. Hij wil dat ze elk incident noteert wanneer zijn geheugen hem in de steek liet. Rebecca is zo geraakt door de brief van haar moeder dat ze zeker is dat ze haar zoektocht wil verderzetten.

Dinsdag 14 mei 2019 - aflevering 2797
Alicia doet verschillende tests met Alfons. Ze verwijst hem na een vervolgonderzoek door naar een neuroloog. Nils weet niet hoe hij Tina moet helpen, maar een romantische droom brengt hem op ideeën. Rebecca ontvangt een video over haar moeder en hoopt zo meer aanwijzingen te vinden. De video maakt ook bij Fabien gevoelens los.

Woensdag 15 mei 2019 - aflevering 2798
Na de kus van Nils beweegt Tina haar hand terwijl ze nog in coma ligt. Rebecca is teleurgesteld wanneer de aanwijzing naar haar moeder nep blijkt te zijn. Alfons probeert iets te doen aan zijn vergeetachtigheid.

Donderdag 16 mei 2019 - aflevering 2799
Nils vertelt dolgelukkig aan iedereen dat Tina wakker is geworden, maar wanneer ze terug in een diepere coma valt, denken Alicia en Boris dat Nils het zich ingebeeld heeft. Rebecca staat na de valse videoboodschap op het punt om haar zoektocht stop te zetten, tot er een mysterieuze vrouw in het Fürstenhof verschijnt.

Vrijdag 17 mei 2019 - aflevering 2800
Nils denkt dat Tina door iemand anders weer dieper in een coma werd gebracht. Wanneer hij een schram op de arm van Beatrice ontdekt, is het voor hem duidelijk wie hierachter zit. De nieuwe klant in het Fürstenhof mevrouw Westkamp wil dat Rebecca haar helpt met haar trouwvoorbereidingen. Charlotte zorgt voor een romantische verrassing voor Werner.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.35 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers