'Sturm der Liebe': week 11 (2020) - PREVIEW

zondag 8 maart 2020

In 'Sturm der Liebe' op Vitaya daveren de belevenissen onverminderd verder voorbij. Deze Duitse soap blijft een absolute publiekslieveling in Vlaanderen. Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 9 maart 2020 - aflevering 3011
Alicia wil een betere relatie met Xenia en spreekt met haar af. Annabelle en Joshua kussen. Wanneer Denise dit verneemt, voelt ze zich gekwetst. Henning vraagt Joshua om niet meer te flirten. In de daaropvolgende discussie komt het een en ander aan het licht. André probeert met alle mogelijke middelen Verena Golz in te schakelen, maar een wesp dwarsboomt zijn plan.

Dinsdag 10 maart 2020 - aflevering 3012
Alicia vraagt zich af of Xenia echt verantwoordelijk zou kunnen zijn voor haar miskraam. Wanneer ze haar hiermee confronteert, komt Xenia uit de lucht gevallen. Jessica ziet dat Viktor gelukkig is en voelt zich eenzaam. Paul heeft steeds meer vrede met zijn toekomstige rol als vader en Jessica begint hem hierdoor met andere ogen te bekijken.

Woensdag 11 maart 2020 - aflevering 3013
Alicia en Viktor zijn ervan overtuigd dat Xenia verantwoordelijk is voor de miskraam van Alicia. Maar zij blijft alles ontkennen. Ook Boris en Denise stellen zich vragen. Annabelle zorgt ervoor dat de situatie escaleert. Joshua verzet zich tegen de plannen van zijn adoptievader, maar Henning laat dat niet zomaar gebeuren. Jessica probeert Paul aan haar kant te krijgen, maar dat is buiten Romy gerekend.

Donderdag 12 maart 2020 - aflevering 3014
Xenia ervaart de gevolgen van haar daden en is bang. Viktor krijgt een veelbelovende baan aangeboden. Alicia is bereid om hem te volgen en Bichlheim de rug toe te keren. Joshua laat zich niet meer door Henning onder druk zetten. Jessica heeft een nieuw excuus gevonden om bij Paul te zijn.

Vrijdag 13 maart 2020 - aflevering 3015
Denise wil een bijzonder huwelijkscadeau maken voor Viktor en Alicia. Joshua wil haar helpen en zo groeien ze weer naar elkaar toe. Henning is onder de indruk van Xenia. Door een misverstand denken Natascha en André dat er een echte, huilende baby in de kast van Jessica zit. Annabelle vraagt Boris om hulp bij haar masterproef, maar hij stuurt haar wandelen.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In EthiopiŽ ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers