'Sterren op het ijs' klaar voor de grote finale!

dinsdag 4 december 2007

737.827 televisiekijkers volgden afgelopen vrijdag de spannende strijd tussen Katerine en Stoffel Bollu voor het tweede en laatste ticket voor de grote finale van 'Sterren op het ijs'. Deze live-uitzending was de best bekeken van alle vrijdagshows en bereikte een marktaandeel van 21,2 % op VVA 18-54.

H


et lot van de twee halve finalisten lag in de handen van Vlaanderen en zij stemden Katerine en haar ijsdanspartner Sacha naar de grote finale om het op te nemen tegen Dean en zijn ijsdanspartner Imola. Het wordt op woensdag 5 december 2007 alle remmen los, want beide paren worden maar liefst drie keer op de ijspiste gevraagd. 

Tijdens de grote finale doen de twee duo's hun favoriete kür over, de kür waarmee ze het meest indruk gemaakt hebben op de kijkers én brengen ze een nieuwe performance. U mag zich dan ook verwachten aan lifts à volonté, wervelende passen en indrukwekkende sprongen op het ijs:

  • Katerine en Sacha ijsdansen op 'Car Wash' van Christina Aguilera (zelfgekozen kür uit de Film-aflevering), op 'Lopen op het water' van Marco Borsato & Sita (keuze van de kijker uit de Nederlandstalige hits-aflevering), én een nieuwe kür op 'Bohemian Rapsody' van Queen,
  • Dean en Imola ijsdansen op 'Hardrock Hallelujah' van Lordi (zelfgekozen kür uit de Halloween-aflevering), op 'Blame it on the boogie' van Jackson 5 (keuze van de kijker uit de Disco-aflevering), én een nieuwe kür op "Music was my first love" van John Miles.

De performances op het ijs worden voor de laatste keer gewikt en gewogen door de professionele juryleden Katrien Pauwels, Michiel Das, Joan Haanappel en Corey Lapeige. Juryleden en kijkers beslissen samen wie de winnares of de winnaar van de eerste editie van het ijsdansspektakel wordt.

De finale wordt zonder meer één groot feest, waarop de eerder afgevallen BV's Davy Brocatus, Leen Demaré, Vital Borkelmans, Daniëlla Somers, Dirk Tieleman, Tanja Dexters, Ronny Daelman, Greet Rouffaer, Stoffel Bollu en Anneleen Liégeois niet zullen ontbreken. 

Ook de presentatoren Francesca Vanthielen en Sergio hebben de afgelopen dagen extra tijd op de ijsbaan doorgebracht. Zij verwennen de kijkers met de openingschoreografie op 'Let me entertain you' van Robbie Williams.

'Sterren op het ijs', woensdag 5 december om 20.40 uur bij VTM.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers