'Sterren op de Dansvloer': De Finale

donderdag 2 maart 2006

Wie wordt dé Ster op de Dansvloer: Dina Tersago of Natalia? De finalisten dansen hun favoriete latin- & favoriete standaard-dans en dansen 'freestyle'.

D


e professionele juryleden en de kijkers thuis waren het afgelopen vrijdag roerend eens met mekaar en stemden Dina Tersago en haar danspartner Wim, en Natalia en haar danspartner Pascal naar de finale van 'Sterren op de Dansvloer'.

Tijdens de finale moeten de twee dansduo's drie keer hun beste beentje voorzetten, maar ze mogen dan ook zelf de dansen kiezen. Inderdaad, zowel Natalia en Pascal als Dina en Wim zullen hun favoriete latin-dans en hun favoriete standaard-dans brengen.

Voor de derde dans is het letterlijk en figuurlijk alle remmen los, want die is freestyle. Tijdens deze performance hoeven de finalisten zich aan geen enkele regel te houden. Lifts à volonté, danspassen en -stijlen mengen, … het mag allemaal!
Zoals altijd worden de duo's begeleid door de liveband o.l.v. Steve Willaert en met X Factor-finalist Ivann en zijn mama Nadia als vocalisten. Zij hebben nieuwe wervelende arrangementen in petto om de finalisten nog meer te laten schitteren op de dansvloer.
De dansprestaties worden naar goede gewoonte gewikt en gewogen door de professionele juryleden Anouchka Balsing, Rony Daelmans, Jan Geerts en Davy Brocatus. Ook de kijkers thuis, die gemiddeld met 1.179.000 op de afspraak zijn (marktaandeel 48,9%), worden uitgenodigd om hun mening kenbaar te maken en samen dé winnares van 'Sterren op de Dansvloer' te kiezen.

De finale van "Sterren op de Dansvloer' wordt zonder meer één groot feest, waarop de eerder afgevallen BV's Gène Bervoerts, Sam Gooris, Pim, Wendy Van Wanten, Evi Hanssen en Gilles De Bilde samen met hun professionele danspartner niet zullen ontbreken. Zij laten zich nog één keer helemaal gaan op de dansvloer. Net zoals de presentatoren Jacques Vermeire en Francesca Vanthielen, die tijdens de finale verrassend swingend uit de hoek zullen komen…

Op de webstek van "Sterren op de Dansvloer" kan u terecht voor o.a. interviews, achtergrondinfo bij de danskoppels en dansstijlen, fotogalerij, reportages.

'Sterren opde dansvloer', vrijdag 3 maart om 21.15 uur op VTM.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers