Stafke en Natalia schaatsen in 'Sterren op het ijs'

donderdag 22 november 2007

'Sterren op het ijs' stond afgelopen woensdag bol van de emotie. Gemiddeld 1.058.999 televisiekijkers –met een piek van 1.178.224 kijkers en marktaandeel van 38 % op VVA 18-54- waren getuige van het grootse afscheid van Greet Rouffaer en Trent.

D


e actrice brak bij een valpartij tien ribben en kwam tijdens de live-uitzending afscheid nemen van haar collega's en van de kijkers. Er was de blijdschap van Dean toen hij zijn eerste 10 op het scorebord zag verschijnen. Er was de verwondering en meteen daarna het geluk van Katerine, wiens tweede kür vier keer beloond werd met 10 punten. Een absoluut record.

Het vertrek van Greet Rouffaer heeft tot gevolg dat Vital Borkelmans mag terugkeren in de wedstrijd. De gentleman-ijsdanser neemt het samen met Rebecca op tegen Stoffel Bollu en Lyndsey, voor wie het hun tweede skate off in evenveel weken is. Wie van deze twee bekende mannen mag de top 3 van 'Sterren op het ijs' vervolledigen? De kijker beslist.

Op vrijdag 23 november 2007 is ook Staf Coppens van de partij. De winnaar van 'Dancing on ice' brengt samen met de meisjes van het ballet een spectaculaire schaatsact op het Bond-nummer 'Live & Let Die'. Ook Natalia bindt de schaatsen aan én stelt op het ijs haar nieuwe single "Glamourous" voor.

'Sterren op het ijs', vrijdag 23 november om 21.10 uur bij VTM.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers