Stafke en Natalia schaatsen in 'Sterren op het ijs'

donderdag 22 november 2007

'Sterren op het ijs' stond afgelopen woensdag bol van de emotie. Gemiddeld 1.058.999 televisiekijkers –met een piek van 1.178.224 kijkers en marktaandeel van 38 % op VVA 18-54- waren getuige van het grootse afscheid van Greet Rouffaer en Trent.

D


e actrice brak bij een valpartij tien ribben en kwam tijdens de live-uitzending afscheid nemen van haar collega's en van de kijkers. Er was de blijdschap van Dean toen hij zijn eerste 10 op het scorebord zag verschijnen. Er was de verwondering en meteen daarna het geluk van Katerine, wiens tweede kür vier keer beloond werd met 10 punten. Een absoluut record.

Het vertrek van Greet Rouffaer heeft tot gevolg dat Vital Borkelmans mag terugkeren in de wedstrijd. De gentleman-ijsdanser neemt het samen met Rebecca op tegen Stoffel Bollu en Lyndsey, voor wie het hun tweede skate off in evenveel weken is. Wie van deze twee bekende mannen mag de top 3 van 'Sterren op het ijs' vervolledigen? De kijker beslist.

Op vrijdag 23 november 2007 is ook Staf Coppens van de partij. De winnaar van 'Dancing on ice' brengt samen met de meisjes van het ballet een spectaculaire schaatsact op het Bond-nummer 'Live & Let Die'. Ook Natalia bindt de schaatsen aan én stelt op het ijs haar nieuwe single "Glamourous" voor.

'Sterren op het ijs', vrijdag 23 november om 21.10 uur bij VTM.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers