Spectaculaire freestyle dans in de 'Dance Off'

donderdag 29 mei 2008

Afgelopen woensdag dansten Antony Arandia en zijn danspartner Leila een American smooth om U tegen te zeggen. De professionele juryleden waren zwaar onder de indruk en beloonden het danskoppel stuk voor stuk met 9 punten. Een absoluut record.

O


ok Tiany Kiriloff en haar danspartner Guy kregen twee keer 9 punten en dat na hun demonstratie van de slowfox.

De deskundige juryleden wisten de show van Martine Jonckheere te appreciëren, maar wonden er geen doekjes om dat de jive niet echt haar ding is en de slowfox misschien wel te hoog gegrepen. En dat vertaalde zich in de punten. Het duo bengelde met 53 punten onderaan het klassement.

De punten van de professionele juryleden is één ding, de stemmen van de kijkers een ander. Redden zij Martine Jonckheere van de 'Dance Off' en stemmen zij de populaire actrice rechtstreeks naar de grote finale? Of delen de kijkers de mening van de vakjury wat zou betekenen dat Antony Arandia & Leila zich rechtstreeks plaatsen voor de grote finale en dat Tiany Kiriloff & Guy uitkomen tegen Martine Jonckheere & Arman in de herkansingsronde?

Tijdens deze 'Dance Off' betreden Carole en Dick de dansvloer om een tapdansact ten beste te geven. En samen met de andere professionele dansers verwennen ze ons met een spectaculaire showdans in freestyle.

Welk danspaar plaatst zich rechtstreeks voor de grote finale? Welke twee dansparen moeten herkansen, met het tweede finaleticket als inzet? We zien het allemaal in de 'Dance Off' op vrijdag 30 mei 2008.

'Sterren Op De Dansvloer - Dance Off', vrijdag 30 mei 2008 om 21.10 uur op vtm.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers