Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Broccolistoemp met gebakken cervela en pickles
Aardappelpuree met broccoli, gebakken ui, cervela en pickles.
Dinsdag: Tom kha kai
Thaise kippensoep met kokos, galangal en limoen, afgewerkt met chili-olie.
Woensdag: Tomatenrisotto met scampi, venkel en basilicum
Risotto met fijngesneden scampi en venkel, gepofte kerstomaten en basilicum.
Donderdag: Amandelcrumble met peer en veenbes
Een zoete snack met een bodem van amandelcrumble, een vulling van peer en veenbessen, en een crumble van amandel als afwerking.
Vrijdag: Stifado met rundsvlees
Een Griekse stoofpot van rundsvlees met een typisch Griekse rode wijn, verschillende kruiden en zilveruitjes.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!
Dagelijkse kost op tv
Zondag 18 mei 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Dinsdag 20 mei 2025 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Maandag 19 mei 2025 om 18u10 »
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
Dinsdag 20 mei 2025 om 00u05 »
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
Woensdag 21 mei 2025 om 00u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.