Sergio en Sepideh coachen drie genomineerde pop-ups

maandag 18 mei 2015

Drie pop-uprestaurants zijn genomineerd voor sluiting. Enkel Asparaguus hoeft niets te vrezen, Dries en Guus kunnen met een gerust hart hun pop-up verder uitbaten.

De drie genomineerde pop-ups krijgen op dinsdag 19 mei het bezoek van juryleden Sergio Herman en Sepideh Sedaghatnia. Zij zullen alle duo’s klaarstomen voor een eventuele volgende ronde.

In Brussel wordt een nieuw strijdplan opgesteld, aangevoerd door Liselotte. Zij zal de zaal meer superviseren, om zo meer tijd te hebben om gastvrouw te zijn. KET! kreeg bovendien al verschillende keren het advies om à la carte te gaan en de daad wordt nu bij het woord gevoegd. Al betekent dat wel extra gas geven in de keuken. Sergio en Sepideh komen Liselotte en Miguel helpen, zodat ze het nog beter kunnen aanpakken.

Ook in Origò krijgt Fee van Sepideh de raad om meer uit handen te geven in de zaal, zodat ze meer tijd heeft voor haar gasten. In de keuken merkt Sergio dat niet alles verloopt zoals hij het wil en dat laat hij merken in zijn pittige commentaar.

Bij Mieke en Lieve lopen de emoties hoog op, vooral wanneer Sergio langskomt. Mieke zit duidelijk in een dipje en de service loopt helemaal niet goed. Mieke kan zich maar beter snel herpakken, want er moet ook nog promo gevoerd worden.

En die promostrijd gaat hard. De drie duo’s gaan er volledig voor. Een flashmob, een bezoekje aan de Gay Pride, een zelfgemaakt carnavalslied mét dansje… Niets is de kandidaten te veel om stemmen te ronselen.

'Mijn Pop-uprestaurant!', dinsdag 19 mei om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down the Road' - seizoen 2 (foto: Eén - © VRT 2019)

De groep geniet van het trage leven midden in de natuur tijdens twee dagen wildkamperen. Geoffrey en Charlotte lijken in dit prachtige decor steeds meer tot elkaar aangetrokken te worden, terwijl Maarten zijn verliefdheid voor Saar maar niet kan loslaten. Na het wildkamperen wacht de groep een spannende uitdaging. Wie hoogtevrees heeft, kan die gaan overwinnen tijdens een 'deathride' van maar liefst 2 km lang.

'Down the Road', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers