Sergio en Sepideh coachen drie genomineerde pop-ups

maandag 18 mei 2015

Drie pop-uprestaurants zijn genomineerd voor sluiting. Enkel Asparaguus hoeft niets te vrezen, Dries en Guus kunnen met een gerust hart hun pop-up verder uitbaten.

De drie genomineerde pop-ups krijgen op dinsdag 19 mei het bezoek van juryleden Sergio Herman en Sepideh Sedaghatnia. Zij zullen alle duo’s klaarstomen voor een eventuele volgende ronde.

In Brussel wordt een nieuw strijdplan opgesteld, aangevoerd door Liselotte. Zij zal de zaal meer superviseren, om zo meer tijd te hebben om gastvrouw te zijn. KET! kreeg bovendien al verschillende keren het advies om à la carte te gaan en de daad wordt nu bij het woord gevoegd. Al betekent dat wel extra gas geven in de keuken. Sergio en Sepideh komen Liselotte en Miguel helpen, zodat ze het nog beter kunnen aanpakken.

Ook in Origò krijgt Fee van Sepideh de raad om meer uit handen te geven in de zaal, zodat ze meer tijd heeft voor haar gasten. In de keuken merkt Sergio dat niet alles verloopt zoals hij het wil en dat laat hij merken in zijn pittige commentaar.

Bij Mieke en Lieve lopen de emoties hoog op, vooral wanneer Sergio langskomt. Mieke zit duidelijk in een dipje en de service loopt helemaal niet goed. Mieke kan zich maar beter snel herpakken, want er moet ook nog promo gevoerd worden.

En die promostrijd gaat hard. De drie duo’s gaan er volledig voor. Een flashmob, een bezoekje aan de Gay Pride, een zelfgemaakt carnavalslied mét dansje… Niets is de kandidaten te veel om stemmen te ronselen.

'Mijn Pop-uprestaurant!', dinsdag 19 mei om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers