'Secrets' gloednieuw op vrijdagavond bij En

dinsdag 16 oktober 2007

En brengt, in acht meeslepende afleveringen, het verhaal van vier mysterieuze mondaine vrouwen. Inspecteur Stanislas Lamerat start zijn onderzoek met als enige aanknopingspunt een lijstje met vier vrouwennamen op. Wie zijn deze vrouwen en wat is hun onderling verband?

A


flevering na aflevering worden de geheimen van deze vrouwen, die op het eerste zicht niets met elkaar te maken hebben en elkaar niet kennen, ontrafeld en blootgelegd. Wie wil hen vermoorden en waarom? Vanaf 19 oktober, 8 vrijdagen lang om 22 uur op En.

Het verhaal
Tijdens een mondaine cocktailparty in een chique hotel in Bordeaux, valt er een half naakte jonge vrouw door het glazen plafond te pletter. In haar ene hand heeft ze een revolver en in de andere hand een verfrommeld papiertje met de namen van vier vrouwen op. Het slachtoffer wordt in een coma naar het ziekenhuis afgevoerd. Inspecteur Stanislas Lamerat brengt drie van de vier vrouwen die op het lijstje staan, naar het politiebureau voor ondervraging. Deze drie vrouwen hebben blijkbaar onderling niets gemeen en schijnen elkaar en het slachtoffer niet te kennen. 

Wie zijn deze vrouwen? Marina Devaux, 31 jaar, de perfecte huisvrouw, de 39-jarige Claude Perkins, een gescheiden cynisch plastisch chirurg en Juliette Valle, 25 jaar, met een ingewikkeld liefdesleven en net als marketing medewerker in een groot cosmetisch bedrijf gestart. De vierde vrouw, Veronique Lecoeur, wordt al snel na het incident in het hotel, dood aangetroffen.

Inspecteur Stanislas Lamerat beseft dat de vrouwen op de 'zwaret lijst', gevaar lopen. Wie wil de overgebleven drie vrouwen vermoorden? En waarom?
In acht spannende afleveringen, een mengeling van spanning een humor, worden de geheimen van deze vrouwen langzaamaan blootgelegd.

De cast
De acteurs: Ingrid Chauvin is Marina, Karina Lombard is Claude, Elodie Frenck is Juliette
Sad Taghmaoui is Inspecteur Stanislas Lamerat en verder met  Dominique Guillo, Shirley Bousquet, Marie-Christine Adam, Franois Vincentelli, Stphane Gurin-Tilli, Delphine Rollin

'Secrets' vanaf vrijdag 19 oktober, acht weken lang om 22 uur op En.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers