Screamqueens Olga en Charlotte woensdag in 'Code van Coppens'

dinsdag 5 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

In aflevering 2 van 'Code Van Coppens' komen twee bekende duo's terecht op een plek vol angst en verderf. Niels Albert en zanger Christoff nemen het op tegen Charlotte Timmers en Olga Leyers, en worden door Mathias en Staf opgesloten in een kamer waar de geest van een verdwenen meisje nog lustig ronddwaalt.

Dat levert een bloedstollende aflevering met een kruising van horrorklassiekers als 'The Shining', 'Nightmare on Elm Street' en 'The Ring'. Welk duo is het koelbloedigst en raakt als eerste uit deze huiveringwekkende kamer? De perfecte afsluiter van de Halloween periode!


Naast gruwel en griezel hangt er wonder boven wonder ook romantiek in de lucht bij 'Code van Coppens'. Want als de broers samen met Lieven Scheire een waarheidsserum uittesten op een koppel in het publiek, gebeurt er iets heel onverwacht. Een man moet zijn partner al dan niet onder invloed van dat serum iets opbiechten: hij staat te springen om hem ten huwelijk te vragen. Wat dan prompt ook in de studio gebeurt.

Probeer thuis zelf de 'Code van Coppens' te kraken
Na de uitzending op woensdag kan je zelf ook thuis de 'Code van Coppens' proberen kraken. Want op vtm.be vind je vanaf 21.45 uur de nieuwe online game 'Code van Coppens'. Spelers moeten in een race tegen de klok op zoek gaan naar aanwijzingen in een virtuele kamer die vol staat met allerlei objecten. Goed speuren levert je aanwijzingen op over de code waarmee je de kamer kan verlaten.

'Code van Coppens', woensdag 5 november om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers