'Salvage Hunters: Classic Cars' op Discovery

woensdag 24 april 2019

Antiekhandelaar Drew Pritchard is niet alleen ge´nteresseerd in oude meubels, maar heeft ook een grote voorliefde voor oude auto's. En Drew zou Drew niet zijn als hij daar ook niet een business in zou zien.

In een nieuw seizoen van 'Salvage Hunters: Classic Cars' gaat hij samen met autokenner Paul Cowland op zoek naar oude auto’s om op te kopen, op te knappen en te verkopen. Eigenlijk zoals hij dat al decennia met zijn antiek doet. Drew ziet ook overeenkomsten tussen auto’s en antiek : 'Uiteindelijk komt het altijd neer op goed design.' En op het terugbrengen van het voorwerp in een zo origineel mogelijke staat.


Dus als hij in de eerste aflevering een vervallen Ford Capri wil kopen (‘één van mijn all-time favorites’) en Paul voorstelt om de verroeste kap compleet te vervangen, protesteert Drew meteen. Hij wil hem liever repareren. Ook de stoelen moeten weer exact zo worden als het origineel. Paul wordt af en toe gek van de bezetenheid voor detail van Drew, maar ziet ook wel de waarde ervan in. En als ze uiteindelijk een koper vinden die net als Drew op alle details let, betaalt het harde werk zich zeker uit.

'Salvage Hunters: Classic Cars', vanaf donderdag 25 april om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers