Red Flames schieten in actie bij Q2

dinsdag 27 augustus 2019

Op donderdag 29 augustus zijn de Red Flames voor de eerste keer live aan het werk te zien bij Q2. Dan staat de vriendschappelijke match tegen Engeland op het programma, het laatste oefenduel van de dames voordat de kwalificatiecampagne voor het EK 2021 afgetrapt wordt.

Met Engeland, dat halvefinalist werd op het voorbije WK, treffen de Red Flames de ideale tegenstander om te testen wat ze waard zijn. Het vrouwenelftal speelt op eigen veld, in het stadion van Oud-Heverlee Leuven.


Q2 schakelt vanaf 19.10 uur live over naar Leuven, waar presentator Maarten Breckx en huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse ter plaatse de voor- en nabeschouwing verzorgen. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme. De wedstrijd is ook live te volgen via HLN.be en de VTM GO-app.

Q2 volgt de komende jaren alle stappen die de Red Flames zetten richting het EK op de voet. Dit najaar zullen al minstens 3 wedstrijden live uitgezonden worden. Op dinsdag 3 september vangen de Red Flames hun eerste kwalificatiewedstrijd aan tegen Kroatië. Op dinsdag 12 november zijn de voetbalvrouwen op post voor België-Litouwen.

'Red Flames vs. Engeland', donderdag 29 augustus om 19.10 uur op Q2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers