Rechtstreekse finale van 'Mijn Restaurant!' donderdag op vtm

woensdag 7 december 2011

Afgelopen dinsdag volgden gemiddeld 738.845 live-kijkers met een piek van 845.324 en een marktaandeel van 33,3% (VVA 18-54)- Peter Goossens tijdens zijn etentjes bij de finalisten. De wereldvermaarde sterrenchef trok naar Ekeren en naar Blankenberge om het ultieme stemadvies te geven net voor de grote finale.

De ontknoping van 'Mijn Restaurant!' wordt –naar goede gewoonte- helemaal rechtstreeks uitgezonden en dit op donderdag 8 december van 20.45 uur tot 23.25 uur. Het programma wordt alleen onderbroken voor een nieuwe aflevering van 'Tegen de Sterren Op'.


Voor Eef & Michaël van restaurant Seaven in Blankenberge en voor Amber & Elodie van restaurant Alaise in Ekeren wordt het sowieso een zeer spannende avond. Deze twee duo’s hebben vijf maanden lang keihard gewerkt om hun culinaire droom waar te maken en hopen allebei dat ze beloond zullen worden met een restaurant met alles-erop-en-eraan. Blijft Seaven open? Blijft Alaise open? Ook dit seizoen bepaalt de kijker wie de winnaar wordt en er kan gestemd worden tot in de live-finale van 'Mijn Restaurant!'.

Gastvrouw Rani De Coninck leidt het programma vanuit de studio in Vilvoorde. Hier ontvangt zij juryleden Yves Desmet, Willem Asaert, Aline Julia en Vittorio Simoni, coaches en recensenten. Ook Vlaams Minister President en Vlaams Minister van Economie Kris Peeters zal aanwezig zijn in de studio. 'Mijn Restaurant!' biedt met zijn opzet immers steun en een platform aan jonge ondernemers in Vlaanderen.

Doorheen de avond zal Rani geregeld overschakelen naar Blankenberge en naar Ekeren, waar 'Voor de Show'-hosts Bram Van Deputte en Katja Retsin de finale verslaan. De duo’s volgen samen met hun personeel, vrienden en familie alles live via de televisieschermen in hun restaurant. Terwijl de kijker zijn stem kan uitbrengen, wordt er onder andere dieper ingegaan op het onvergetelijke parcours dat de finalisten hebben afgelegd en het groeiproces dat ze hebben doorgemaakt.

En dan is het moment suprême aangebroken en wordt duidelijk welk duo kan zeggen: 'Dit is mijn restaurant!'.

Stem voor je favoriete restaurant!

Wil je dat restaurant Seaven in Blankenberge de finale van 'Mijn Restaurant!' wint?
SMS Blankenberge naar 6677 (0,75 euro/stem)
Bel naar 0905-53 801 (0,75 euro/stem)
Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop.

Wil je dat restaurant Alaise in Ekeren de finale van 'Mijn Restaurant!' wint?
SMS Ekeren naar 6677 (0,75 euro/stem)
Bel naar 0905-53 802 (0,75 euro/stem)
Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop.

Stemmen kan tot tijdens de rechtstreekse finale op donderdag 8 december. Het restaurant met de meeste stemmen wint de vierde editie van 'Mijn Restaurant!'.

Wie moet volgens jou 'Mijn Restaurant!' winnen? Geef ons nu alvast jouw voorkeur in de TV-Visie Poll.

Herbekijk hier 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers