Q2 en Vitaya tellen af naar kerst

vrijdag 13 december 2019

Q2 telt af naar Kerstmis met een reeks kerstkomedies. Op zaterdag 14 december is er om 20.30 uur de tv-première van 'The Night Before', met Seth Rogen Joseph Gordon-Levitt en Anthony Mackie in de hoofdrol.

Vitaya staat de hele maand december in het teken van Kerstmis met heel wat kerstfilms. Op zaterdag 14 december is er om 20.25 uur de tv-première van 'Switched for Christmas' en om 22.15 uur '12 Gifts of Christmas'.


De week wordt op maandag 16 december ingezet met om 20.40 uur de tv-première van 'A Royal Christmas Ball'. Op woensdag 18 december staat om 20.40 uur de tv-première van 'A Bramble House Christmas' op het programma. De familiefilm 'Northpole: Open for Christmas' wordt op donderdag 19 december om 20.40 uur uitgezonden.

De week wordt op vrijdag 20 december afgesloten met om 20.40 uur de tv-première van 'Christmas Cupcakes'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier is dat echter vergeten en is te veel in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn. Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers