Proef de feesten met 2 nieuwe programma's op njam!

donderdag 7 december 2017
Foto: njam! - © MEDIALAAN 2017

Njam! biedt je heel wat culinaire inspiratie voor de feestdagen met twee niet te missen programma's! Roger van Damme, Peppe Giacomazza en Dominique Persoone overladen je in 'De Chalet' met topideeŽn voor feestgerechten.

In 'It's Aperotime' serveert nieuw gezicht Naushad Rahamat je dan weer de lekkerste cocktails!


'De Chalet' - 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten. Ze bereiden samen haalbare feestgerechten voor ’s avonds, maar ook ontbijt, lunch en aperitief komen aan bod!  Hun bereidingen gaan van  culinair tot no-nonsense, maar keer op keer origineel en bovenal overheerlijk! Daarnaast ondernemen de drie vrienden ook korte uitstappen, maken ze tijd voor ontspanning en zorgen ze voor de nodige grapjes en plagerijen. Het belooft een gezellige boel te worden in 'De Chalet'.

De chefs zijn alvast laaiend enthousiast:

Peppe Giacomazza: 'Samen een week doorbrengen in zo'n prachtige omgeving en de hele dag koken, wat wil een mens nog meer? We leerden elkaar daar nóg beter kennen en de kerstsfeer zat er al goed in. Heerlijk!'

Roger van Damme: 'De opnames waren gemoedelijk en supergezellig en dat heeft ons allemaal deugd gedaan. Samen koken, van ontbijt tot diner, is wat we graag doen en wat ons gelukkig maakt. Ook de bezoeken aan de lokale producenten en de ontspannende uitstapjes waren fantastisch!'

Dominique Persoone: 'Ik ken Peppe en Roger al zeer lang, als collega’s maar ook als vrienden. We hebben dan ook veel gelachen voor en achter de schermen! Het was een prachtige chalet te midden van het groen en het koken zorgde keer op keer voor veel plezier. Het was een ideale mix van werk en plezier!'

'De Chalet', vanaf 8 december elke vrijdag om 17.15 uur & 23.15 uur nieuw op njam!.

'It’s Aperotime' - A taste of history
Het aperitiefmoment tijdens de feestdagen, is er iets gezelligers?  Tijdens de eindejaarsperiode is elke Vlaming een fervente fan van aperitieven… Daarom komt het cocktailprogramma 'It's Aperotime' terug! Deze keer nemen we je mee in de tijd en leer je de evolutie van de cocktail kennen met niemand minder dan bartender Naushad Rahamat! Deze aanstekelijke cocktailshaker van Cocktails at Nine en winnaar van de beroemde Diageo World Class Competition zal de lekkerste cocktails serveren. Het hoeft bovendien niet altijd ingewikkeld te zijn; hij geeft je tal van tips om te verrassen met eenvoudige ingrediënten voor heerlijke cocktails.

Over Naushad
De 28-jarige Amsterdamse Naushad Rahamat werd dit jaar verkozen tot beste Bartender van België in de beroemde Diageo World Class Competition. Naushad werkte tot vier jaar geleden nog in het 5 sterrenhotel Okura in Amsterdam. Hier werd hij gepassioneerd door bartending en leerde er de kneepjes van het vak. In 2014 is hij voor de liefde naar Antwerpen verhuisd. Daar zette hij zijn werk voort bij Cocktails at Nine, een bar naar zijn hart! Hij leerde er van ervaren collega’s Carl Van Droogenbroeck en Patrick America en werd al snel barmanager. Naushad streefde er van in het begin al naar om zijn collega Carl van Droogenbroeck ooit op te volgen als beste bartender van België. Hij is dan ook enorm trots dat hij dit doel bereikt heeft.

'It's Aperotime', vanaf 9 december elke zaterdag om 17.30 en 23.30 uur nieuw op njam!.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiŽnt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarriŤre.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers