Play Sports zet de kerstvakantie goed in

woensdag 19 december 2018

Midweekvoetbal in binnen- en buitenland, twee veldritklassiekers, toppers in het volleybal en een nieuwe aflevering van 'Belga Sport'! Geen betere manier om de kerstvakantie in te zetten dan met een hele reeks sportaffiches van het hoogste niveau.

Op het menu staan onder meer heel wat duels uit de hoogste klasse van het voetbal. In het weekend, maar ook tijdens de week worden er enkele sappige duels uitgevochten, dit zowel in binnen- als buitenland.


Een overvloed aan voetbal dus, maar uiteraard laten we ook de liefhebbers van andere sporten niet in de kou staan. Zo staan er volgende week onder andere twee veldritwedstrijden op het programma. In het weekend maken de renners zich op voor de wereldbeker in namen, een iconische cross op de flanken van de citadel. Op woensdag trekken de renners naar Heusden-Zolder waar we op zoek gaan naar een opvolger voor Mathieu Van der Poel.

Ook in de zaal worden er weer enkele spannende wedstrijden afgewerkt. In het basket krijgen we zowel de clash tussen Oostende en Brussels, als het duel tussen Brussels en Aalst voorgeschoteld.

In het volleybal volgen we het Europese avontuur van Roeselare in de Champions League volleybal. Daarin nemen ze het op tegen het Russische Zenit-Kazan. Daarnaast staat ook de terugmatch van de Euromillions Volley Cup op het programma. Zal Maaseik de 3-1 nederlaag uit de heenmatch nog kunnen rechtzetten? Het antwoord ontdekt u zaterdag.

Tot slot is er een nieuwe aflevering van Belga Sport. Deze keer komt de carrière van veldritlegende Roland Liboton aan bod.

Kortom, een hele resem prachtaffiches om je kerstvakantie goed mee te beginnen!

Voor meer info: ga naar playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers