Play Sports zet de kerstvakantie goed in

woensdag 19 december 2018

Midweekvoetbal in binnen- en buitenland, twee veldritklassiekers, toppers in het volleybal en een nieuwe aflevering van 'Belga Sport'! Geen betere manier om de kerstvakantie in te zetten dan met een hele reeks sportaffiches van het hoogste niveau.

Op het menu staan onder meer heel wat duels uit de hoogste klasse van het voetbal. In het weekend, maar ook tijdens de week worden er enkele sappige duels uitgevochten, dit zowel in binnen- als buitenland.


Een overvloed aan voetbal dus, maar uiteraard laten we ook de liefhebbers van andere sporten niet in de kou staan. Zo staan er volgende week onder andere twee veldritwedstrijden op het programma. In het weekend maken de renners zich op voor de wereldbeker in namen, een iconische cross op de flanken van de citadel. Op woensdag trekken de renners naar Heusden-Zolder waar we op zoek gaan naar een opvolger voor Mathieu Van der Poel.

Ook in de zaal worden er weer enkele spannende wedstrijden afgewerkt. In het basket krijgen we zowel de clash tussen Oostende en Brussels, als het duel tussen Brussels en Aalst voorgeschoteld.

In het volleybal volgen we het Europese avontuur van Roeselare in de Champions League volleybal. Daarin nemen ze het op tegen het Russische Zenit-Kazan. Daarnaast staat ook de terugmatch van de Euromillions Volley Cup op het programma. Zal Maaseik de 3-1 nederlaag uit de heenmatch nog kunnen rechtzetten? Het antwoord ontdekt u zaterdag.

Tot slot is er een nieuwe aflevering van Belga Sport. Deze keer komt de carrière van veldritlegende Roland Liboton aan bod.

Kortom, een hele resem prachtaffiches om je kerstvakantie goed mee te beginnen!

Voor meer info: ga naar playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hillary' (foto: Canvas/VRT - © hulu 2020)

In deze aflevering onderzoeken de documentairemakers hoe de Democratische kandidate van het establishment in 2016, Hillary Clinton, haar nationale debuut maakte in de jaren 90 en hoe ze een uitdagende transformatie onderging tot First Lady van de Verenigde Staten.

'Hillary: Becoming a Lady', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers