Personeelsproblemen en eerste recensie in 'Mijn Restaurant!'

maandag 6 april 2009

In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' –uitzending donderdag 2 april 2009- gaven de duo's hun openingsfeest en gingen de deuren van de vijf restaurants open voor betalende klanten. Gemiddeld 847.391 Vlamingen stemden op deze aflevering af, goed voor een marktaandeel van 47% (VVA 18-54).

I


nmiddels zijn de restaurants een weekje open en wordt het duidelijk hoe de teams functioneren. Zo goed als overal zijn er personeelsproblemen. Dat leidt hier en daar zelfs tot ontslag. En de koppels kunnen gerommel in hun team nochtans missen als kiespijn, want allemaal wachten ze met een bang hart op de komst van 3-sterren-chef Sergio Herman. Hij is door de jury op pad gestuurd om alle restaurants te recenseren. Daarna zal hij twee restaurants nomineren. Voor de duo's is dat extra spannend, want dit jaar geldt de regel: 'Eén winnaar, één restaurant'.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 7 april 2009 om 21.25 uur op vtm.

'Mijn Restaurant' gemist?

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers