Personeelsproblemen en eerste recensie in 'Mijn Restaurant!'

maandag 6 april 2009

In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' –uitzending donderdag 2 april 2009- gaven de duo's hun openingsfeest en gingen de deuren van de vijf restaurants open voor betalende klanten. Gemiddeld 847.391 Vlamingen stemden op deze aflevering af, goed voor een marktaandeel van 47% (VVA 18-54).

I


nmiddels zijn de restaurants een weekje open en wordt het duidelijk hoe de teams functioneren. Zo goed als overal zijn er personeelsproblemen. Dat leidt hier en daar zelfs tot ontslag. En de koppels kunnen gerommel in hun team nochtans missen als kiespijn, want allemaal wachten ze met een bang hart op de komst van 3-sterren-chef Sergio Herman. Hij is door de jury op pad gestuurd om alle restaurants te recenseren. Daarna zal hij twee restaurants nomineren. Voor de duo's is dat extra spannend, want dit jaar geldt de regel: 'Eén winnaar, één restaurant'.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 7 april 2009 om 21.25 uur op vtm.

'Mijn Restaurant' gemist?

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers