Personeelsproblemen en eerste recensie in 'Mijn Restaurant!'

maandag 6 april 2009

In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' Ėuitzending donderdag 2 april 2009- gaven de duo's hun openingsfeest en gingen de deuren van de vijf restaurants open voor betalende klanten. Gemiddeld 847.391 Vlamingen stemden op deze aflevering af, goed voor een marktaandeel van 47% (VVA 18-54).

I


nmiddels zijn de restaurants een weekje open en wordt het duidelijk hoe de teams functioneren. Zo goed als overal zijn er personeelsproblemen. Dat leidt hier en daar zelfs tot ontslag. En de koppels kunnen gerommel in hun team nochtans missen als kiespijn, want allemaal wachten ze met een bang hart op de komst van 3-sterren-chef Sergio Herman. Hij is door de jury op pad gestuurd om alle restaurants te recenseren. Daarna zal hij twee restaurants nomineren. Voor de duo's is dat extra spannend, want dit jaar geldt de regel: 'Eťn winnaar, ťťn restaurant'.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 7 april 2009 om 21.25 uur op vtm.

'Mijn Restaurant' gemist?

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiŽnt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarriŤre.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers