Personeelsproblemen en de eerste exit in 'Mijn Restaurant!'

woensdag 24 maart 2010

Afgelopen dinsdag -23 maart 2010- kregen Catherine en Inge een niet mis te verstane boodschap van de jury en moesten de duo's de krachten bundelen toen ze een volgeboekt restaurant moesten overnemen. Deze 7de aflevering van 'Mijn Restaurant!' werd gevolgd door gemiddeld 938.695 live kijkers, goed voor een marktaandeel van 41,4%. (VVA 18-54)

In de 8ste aflevering van 'Mijn Restaurant!' zoeken alle kandidaten personeel. Maar nog voor ze aan hun sollicitatiedag beginnen, krijgen ze een brief met een belangrijke boodschap. Ze moeten niet alleen zo snel mogelijk hun hele equipe bijeenzoeken, daarna moeten ze ook nog in sneltempo hun interieur afwerken. De jury zal over enkele dagen namelijk langskomen om het personeel én het interieur te keuren. De inzet is opnieuw extra budget!

In Aalst krijgen Catherine en Inge ook een brief, maar daarin staat een heel andere boodschap. Zij worden ontboden in het Hof Van Cleve, het restaurant van jurylid Peter Goossens. Daar wachten Peter en Rani hen op en krijgen de dames een onthutsende boodschap.


In de andere restaurants is de sollicitatiedag in volle gang. Maar niet overal is de dag een onverdeeld succes. Op Halle na, waar alles vlot verloopt en de opkomst meevalt, heeft elke stad wel zijn eigen problemen...

In Mechelen kreeg Jeroen de boodschap van Peter Goossens dat hij zich, zodra de restaurants opengaan, moet laten bijstaan door een goeie souschef. Alleen dan mag hij chef zijn in zijn eigen keuken. Gelukkig had Jeroen al een tijdje een goeie souschef op het oog. Tot die op de sollicitatiedag zelf Jeroen een vervelend bericht stuurt...

In Genk en Nieuwpoort belooft het ook een lastige dag te worden want er is bitter weinig interesse. De vraag dringt zich op of Kristof en Silke en Lucie en Jimmy uit die povere opkomst hun team zullen kunnen samenstellen... Goed personeel is moeilijk te vinden.

Wanneer de sollicitatiedag er op zit beginnen de duo's halsoverkop te werken aan hun inrichting. Immers, als de jury langskomt, verdelen ze opnieuw budget, en dat kunnen verschillende duo's heel goed gebruiken.

Maar, in Halle gaan ze net iets te driest tewerk want net voor de jury het pand van Halle binnenstapt... krijgt Ludovic een hamer op zijn hoofd...

'Mijn Restaurant!', donderdag 25 maart om 20.45 uur op vtm.


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra
'Mijn Restaurant!' gemist?

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluwé en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers