Otto-Jan Ham en Evi Hanssen wagen een gok in 'De Neus van Pinokkio'

zaterdag 22 maart 2014

Vanaf zondag 23 maart vertelt Bart Peeters in 'De Neus van Pinokkio' samen met zijn Wijsmakers Adriaan Van den Hoof en Tine Embrechts verhalen over bekende en minder bekende mensen die in de kijker liepen.

Of het allemaal klopt wat ze vertellen, laten ze over aan twee bekende spelers en het publiek. Deze week zijn de bekende gasten Otto- Jan Ham en Evi Hanssen.


Dit is 'm - De wandelstok van Marlène de Wouters
In Dit is 'm duiken we een voorwerp op met een merkwaardige geschiedenis: een wandelstok. Maar wel een prachtexemplaar dat wordt begeleid door niemand minder dan de huidige eigenares Marlène de Wouters.

Over de geschiedenis van deze wandelstok verschillen onze Wijsmakers enigszins van mening. Kreeg Marlène deze stok in de backstage van de Koningin Elisabethwedstrijd van Hare Majesteit Fabiola of ging ze per ongeluk lopen met de wandelstok van Hugh Laurie na een persinterview over het programma Dr. House in Londen?

De oude doos - Heerlijke muziek
Bart, Tine en Adriaan schitteren in een historisch tv-fragment. Maar slechts een fragment is echt, het andere is verzonnen. Deze week wordt er muziek gemaakt op ongewone instrumenten. Welk van de twee is ooit echt uitgezonden op televisie? De chocolade plaat of de muzikale tractor?

Het verhaal - De dubbelganger
Grote artiesten moeten soms overal tegelijk zijn en durven daarom al eens dubbelgangers in te schakelen. Denk maar aan wereldsterren zoals Justin Bieber of Madonna. Maar nu blijkt ook een Vlaamse zanger dat af en toe te doen. De neus van Pinokkio maakte undercover beelden en confronteerde de ster met de beweringen.

De TV stopt nooit - Vechtscènes
Je weet soms niet wat je ziet op de televisie want de tv stopt nooit. De Wijsmakers gaan weer op zoek naar een opmerkelijk buitenlands tv-fragment. Deze week tonen ze twee hilarisch slecht gemaakte vechtscènes uit Egypte en Turkije. Maar slechts een van de scènes is echt, de andere is verzonnen en zelf in elkaar gestoken.

Hit van de week - Vlaamse metal
Twee van de drie groepen in Hit van de Week kan men boeken voor feesten en festivals, die zijn écht. De derde is een bende valsspelers; zij werden door De neus van Pinokkio bij elkaar gezocht en hun liedje is verzonnen. Deze week geven drie Vlaamse metalbands het beste van zichzelf. Maar welke band bestaat niet?

'De Neus van Pinokkio', zondag 23 maart om 20.30 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers