Ook Ruth Beeckmans en Jens Dendoncker teamcaptains in 'Beste Kijkers'

dinsdag 4 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

De grappigste en meest opmerkelijke televisiefragmenten, of die nu afkomstig zijn van het doorgaans zo rustige Poelkapelle, het drukbevolkte Australische Bondi Beach, de jungle van Sulawesi, of zelfs van een of andere in n klap wereldberoemde Chinees na een gekke stoot: search no longer online, maar laat de 'Beste Kijkers'-redacteurs dat werk gewoon voor jou doen.

Vanaf woensdag 5 september deelt Nathalie Meskens in het zesde seizoen van de panelshow werkelijk alle video’s die je moét gezien hebben.


Ze verzamelde de voorbije 5 seizoenen al meer dan 400 uur televisiebeelden en doet dit jaar niet onder met gemiddeld 50 filmpjes per aflevering. Nathalies teamcaptains zijn gewaarschuwd, want laat ons vooral het spelelement niet vergeten. Voor het eerst zullen naast haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder, ook Ruth Beeckmans en Jens Dendoncker regelmatig de kapiteinsstoel bemannen en bevrouwen.

Ruth Beeckmans: 'Wat ik leuk vind aan Beste Kijkers is dat het programma helemaal draait rond spontaniteit, er wordt niets gescript en alles kan. De opnames zijn altijd een feest, ik kijk er dan ook geweldig hard naar uit.'

Jens Dendoncker: 'Ik zal nooit een Sven De Ridder kunnen worden. Fysiek zou het me nog lukken als ik op mijn knieën ga zitten maar dat Antwaarps accent en vooral zijn tv-kennis is ongeëvenaard. Die mens heeft echt àlles gezien en dat helpt natuurlijk als je elke week Beste Kijkers wil winnen. Ik zal uit mijn pijp mogen komen.'

Nathalie Meskens: 'Sven en Tine zullen voor eeuwig de oer-captains en mijn allerbeste kijkvriendjes zijn, maar het is na vijf seizoenen leuk om ook Ruth en Jens regelmatig de kapiteinsband aan te bieden. Alsof onze knusse driezit gewoon een nog gezelligere vijfzit wordt. Met twee poefkes voor onze wekelijkse gasten (lacht)'.

In de eerste aflevering op woensdag 5 september zijn Erik Van Looy en Thomas Smith te gast. Samen spelen ze voor de titel van ‘Beste Kijkers’. Naast de klassiekers als 'Hoe loopt dit af?', 'Wat is er gebeurd?' en 'Wat zie je niet?' schotelt Nathalie Meskens ook enkele nieuwe rondes voor. Zo duikt Nathalie vanaf dit seizoen in het VTM-archief om legendarische TV-spelletjes van onder het stof te halen. Vanaf zaterdag 8 september springt Nathalie samen met Koen Wauters op de nostalgietrein in het gloednieuwe 'Wat een Jaar', maar in 'Beste Kijkers' herbeleven we eerst zijn debuut als quizmaster in het legendarische 'Familieraad'.

'Beste Kijkers', vanaf woensdag 5 september om 21.50 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers