Nieuwe filmreleases in '@TheMoviezz'

maandag 27 juni 2016

Lieven Trio sprak met de Nederlandse regisseur Michael Dudok de Wit over 'The Red Turtle', een animatiefilm over een schipbreukeling die moet overleven op een tropisch eiland dat alleen bevolkt wordt door schildpadden, krabben en vogels.

Nog meer schildpadden zie je aan het werk in 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows' waarin de vier turtles de stad moeten zien te redden van een nieuwe dreiging.


'@TheMoviezz' sprak ook met regisseur Tom Wheatley en acteurs Tom Hiddleston en Sienna Miller nav. de J.G. Ballard-verfilming 'High-Rise'. Zac Efron en Seth Rogen voelden we dan weer aan de tand over 'Bad Neighbours 2'. En in 'The Legend of Tarzan' keert de gesettelde Tarzan terug naar de jungle. Wat hij echter niet weet is dat hij onderdeel is van een moorddadig plan.

'@TheMoviezz', dinsdag 28 juni om 20.30 uur op PRIME STAR HD. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers