Nieuwe filmreleases in '@TheMoviezz'

maandag 30 mei 2016

Ook deze week vertelt Lieven Trio in '@TheMoviezz' op PRIME Star uit welke nieuwe films we deze week kunnen kiezen in de bioscoop.

Misschien wel de beste film deze week is 'Krigen', de film die genomineerd werd als Deense inzending voor de beste niet-Engelstalige film.


Visuele schoonheid vinden we deze week terug in het Braziliaanse 'Neon Bull'. Stierentemmer Iremar krijgt nieuwe ambities is de bloeiende kledingindustrie. Terwijl George Clooney en Julia Roberts dankzij regisseuse Jodie Foster schitteren in de spannende thriller 'Money Monster'. En gamers kunnen hun hart ophalen aan Warcraft 3D, een film na het befaamde spel.

'@TheMoviezz', dinsdag 24 mei om 20.30 uur op PRIME STAR HD. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers