Nieuwe afleveringen 'Desperate Housewives' vrijdag op Canvas

donderdag 1 oktober 2009

'Desperate Housewives' is terug! Vanaf vrijdag brengt Canvas de vijfde reeks afleveringen van de ironische soapserie over de belevenissen van een aantal huisvrouwen in een 'typische' Amerikaanse voorstad. De gebeurtenissen worden nog steeds op eigenzinnige manier en vanuit een ongewoon standpunt van commentaar voorzien door hun vroegere vriendin, die aan het begin van de eerste reeks zelfmoord pleegde.

H


et is nu vijf jaar geleden dat Katherine Mayfair haar ex heeft doodgeschoten toen die haar en haar familie in Wisteria Lane kwam belagen. De vriendinnen sloten toen de rangen door solidair achter Katherine te gaan staan. Ondertussen is er heel wat veranderd. Bree staat op het punt een kookboek uit te geven en haar zakenpartner Katherine is een beetje jaloers op haar succes.

Susan probeert haar relatie met een nieuwe man geheim te houden. Gaby en Carlos hebben de voorbije jaren twee dochtertjes gekregen, maar ze hebben het niet makkelijk om hun kinderen op te voeden. Ook Lynette en Tom hebben het niet onder de markt met hun tweeling, ondertussen opgegeroeid tot rebelse adolescenten. Edie keert in stijl terug naar Wisteria Lane met in haar kielzog haar nieuwe echtgenoot Dave Williams.

'Desperate Housewives', reeks 5 (nieuwe afleveringen), vanaf vrijdag 2 oktober, wekelijks om 22.10 uur op Canvas.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers