Nieuwe '1000 Seconden' vanaf zaterdag
Het programma '1000 Seconden' is een absolute blijver op Vitaya. Met een nieuwe presentatrice, een nieuwe kok en een nieuw decor kreeg het vijfde seizoen bovendien een grondige make-over. Anne De Baetzelier helpt Wouter Keersmaekers, chef van sterrenrestaurant De Schone van Boskoop (één Michelinster), in '1000 Seconden' een volledig driegangen menu op tafel te toveren.
V
oor het eerst in de geschiedenis van '1000 Seconden' staan een man en een vrouw in de keuken, vonken gegarandeerd dus. Wouter en Anne kibbelen en koken, snijden en strijden en doen de temperatuur in de keuken meer dan eens stijgen.
Chef-kok Wouter Keersmaekers is niet van de minste. Hij startte zijn culinaire carrière in restaurant Efco. Hij werd na enkele jaren al souschef Villasdal in Brasschaat en kookte ook zes jaar als souschef in 't Fornuis in Antwerpen waar hij mee aan de weg timmerde om dit restaurant naar zijn tweede Michelinster te leiden. Een Vlaamse topchef die nu zijn stevige schouders onder '1000 Seconden' zet, de pannen van het dak kookt en Anne én de kijker toont hoe het moet.
Anne heeft zowel spel- en muziekprogramma's als talkshows en magazines, maar deze veelzijdige creatieveling en ervaren tv-madam kent wel degelijk haar weg in de keuken! Dit ongekende talent toont ze nu aan de zijde van Wouter in '1000 Seconden'. En de klok, die houdt ze nauwlettend in de gaten!
En al dat lekkers dat Wouter en Anne op tafel zullen toveren, moet natuurlijk ook geproefd worden. Gasten als Jan Van Rompaey, Francesca Vanthielen, Herbert Flack en ook bedenker Herwig Van Hove mogen hun voeten onder tafel schuiven en de gerechten aan een smaaktest onderwerpen. Smakelijk!
'1000 seconden', vanaf zaterdag 5 april om 19.45 uur op Vitaya.