'Mijn Restaurant!': Wie krijgt de vrijstelling?

woensdag 15 april 2009

Donderdag komen Ann & Tom en Claudio & GaŽlle te weten wie van hen de meeste stemmen van de kijkers heeft gekregen en dus de vrijstelling krijgt. Dat kan een grote opluchting betekenen, want de winnaar van dit duel loopt geen risico om bij de eerstvolgende nominatie de deuren van zijn restaurant te moeten sluiten.

I


n de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' Ėuitzending dinsdag 14 april 2009- gingen 899.129 Vlamingen  (marktaandeel 41,6 % op VVA 18-54) op pad met juryleden Peter Goossens en Dirk De Prins om de drie duo's te coachen die geen positieve nominatie kregen en voerden ze samen de duo's uit Kortrijk en Sint-Truiden campagne.

Ann & Tom uit Sint-Truiden hebben stevig campagne gevoerd, en ze hopen dan ook op een goed resultaat. Maar in de zaal van Bigarreaux trekt maÓtre Rob steeds meer het laken naar zich toe. Ook Claudio hoopt op de vrijstelling en hij probeert zijn temperament in toom te houden, met vallen en opstaan.

In Turnhout ondernemen Chris & Wendy een nieuwe poging om komaf te maken met een aanslepend probleem: wie is nu de baas in de zaal? Ook in Diest zijn er nog steeds personeelsproblemen. Rebekka en Deborah kunnen zich amper herinneren hoeveel mensen ze al in dienst hebben gehad. Maar er is ook een lichtpuntje. Ondertussen waait er in Sint-Niklaas een nieuwe wind door La ScŤne. De nieuwe chef Steve staat er en dat geeft iedereen veel vertrouwen. 

'Mijn Restaurant!', donderdag 16 april om 21.30 uur op vtm.

TV-Visie Poll: Wie verdient de vrijstelling? Kortrijk of Sint-Truiden? Stem NU

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

 


Lees ook:
Ann en Tom uit 'Mijn Restaurant!' lezen TV-Visie
Stappen Claudio en GaŽlle uit 'Mijn Restaurant'?
Ontslagen ober dient klacht in tegen Claudio Dell'Anno
'Mijn Restaurant' gemist? Herbekijk hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers