Maxime Meiland verrast ouders en gaat op zoek naar een huis voor Nadège

maandag 1 juni 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

Op het Chateau zijn alle gasten inmiddels vertrokken: heel Frankrijk zit in lockdown. Toch lukt het Montana nog vanuit Nederland naar haar familie te reizen met een privé vliegtuig.

Ze komt net op tijd aan om de vaatwasser te repareren. Gelukkig maar, want Martien had al bijna een nieuwe gekocht terwijl ze juist geld moeten besparen.


Nu het reizen is verboden door de corona-crisis, worden alle reserveringen afgezegd.

Huisje voor Nadège
In deze aflevering van 'Wat wil Maxime' leert Claire hoe ze zich moet aan- en uitkleden, omdat ze dat allemaal zelf moet kunnen op haar gloednieuwe schooltje. Het loopt nog niet helemáál lekker, maar Maxime is tevreden.

Ook gaat Maxime haar ouders Martien en Erica verrassen met een diner, en omdat er ook gasten zijn moet ze echt aan het werk, en dat terwijl ze nooit kookt. Tot slot bezoekt de familie een potentieel nieuw huisje voor Nadège, zodat ze dichterbij de Chateau komt te wonen.

'Chateau Meiland' en 'Wat wil Maxime', elke dinsdag om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers