'Lost': de countdown is begonnen, dagelijks bij VT4

donderdag 23 augustus 2007

In de eerste week van september start het derde, bloedstollende seizoen van Lost op VT4. Ben je zelf ook wat verloren als het aankomt op Lost? Geen nood, VT4 zorgt wl voor redding, net voor de start van het nieuwe seizoen.

E


lke weekdag, vanaf ma 27/8 tot en met 31/8, krijgen we een special met een razendsnel overzicht van de eerste 73 dagen op het eiland: LOST: de countdown. Op donderdag 30/8 wordt LOST: wat voorafging geserveerd: een heruitzending van de integrale finale aflevering van het tweede seizoen.

Hoe hebben de overlevenden van vlucht 815 de eerste 73 dagen op het eiland beleefd? Ze beseffen dat ze niet moeten rekenen op redding van buitenaf. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt al snel dat het eiland enkele grote geheimen herbergt. Jack, Kate, Sawyer, Locke, Hurley, Sayid...iedereen blijkt een duister verleden te hebben en sommigen kennen elkaar beter dan ze konden vermoeden. En wie is Desmond, de man achter het luik?

Wie zijn The Others? Wat doen ze op het eiland? En wat zijn hun plannen met Jack, Kate en Sawyer?...Damon Lindelof en Carlton Cuse, de makers van Lost, overlopen de mysterieuze gebeurtenissen op het eiland en geven ook al een exclusief voorsmaakje op seizoen 3.

Maandag 27/8:
In de eerste week van september start het derde, bloedstollende seizoen van Lost op VT4. Vandaag zien we hoe Jack en Kate de eerste 73 dagen op het eiland beleefd hebben. Als er een probleem is op het eiland kijkt in de richting van Jack, maar hij twijfelt soms aan zichzelf. Kate heeft een speciale band met en een grote invloed op Jack.

Dinsdag 28/8:
Iedereen op het eiland heeft een duister verleden. Door verschillende flashbacks zijn we al een beetje meer te weten gekomen over Sawyer, de eeuwige rivaal van Jack, John Locke, de eigenzinnige filosoof, en de Iraakse oorlogsveteraan Sayid.

Woensdag 29/8:
Kersverse mama Claire kan rekenen op de hulp van ex-junkie Charlie. Hurley heeft af te rekenen met zijn vroegere verslaving en breekt zijn hoofd over de magische cijfercode. Desmond, de man achter het luik, krijgt een belangrijke rol in seizoen drie...

Donderdag 30/8:
Wie zijn The Others? Waarom zijn Henry Gale en de rest op het eiland? Wat zijn hun plannen met de overlevenden van vlucht 815? En wat zijn de connecties tussen de verschillende mensen op het eiland?

Vrijdag 31/8:
In de laatste aflevering werden Kate, Jack en Sawyer gevangen genomen door The Others. Hoe verloopt hun gevangenschap? Komen ze nog vrij? Welk voorstel krijgt Jack?... Een exclusief voorsmaakje op seizoen 3!

'Lost: de countdown', van maandag 27 augustus tot vrijdag 31 augustus, telkens om 20.15 uur op VT4.

Bovendien herhaalt VT4 op donderdag 30 augustus de laatste integrale aflevering van het tweede seizoen van 'Lost'.

Live together, die alone pt 2
Terwijl Michael met Jack, Hurley, Sawyer en Kate naar de andere kant van het eiland trekken, probeert Sayid per boot naar de andere kant van het eiland te reizen. Wanneer blijkt dat Michael's groep gevolgd wordt, loopt de situatie uit de hand. Ondertussen is Desmond terug op het eiland. Wanneer Locke hem inlicht over de nieuwe hatch proberen ze samen een plan te bedenken om Eko weg te halen bij de knop en de teller te laten lopen om te zien wat er werkelijk gebeurt als hij voorbij de nul is. In een flashback krijgen we te zien wat Desmond beleefd heeft in de tijd dat hij op het eiland heeft gezeten.

'Lost', wat voorafging, donderdag 30 augustus om 23.25 uur op VT4.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers