Laatste 'Robland': Shashi, here we come!

woensdag 24 mei 2006

De kogel is door de kerk: Wijgmaal (bij Leuven) wordt het territorium van Robland. Het dossier van Robland is dus volledig, en de dag des oordeels nadert. Eindelijk kan Koning Rob naar de Verenigde Naties trekken om zijn dossier te laten beoordelen door Shashi Tharoor, de rechterhand van Kofi Annan.

M


aar eerst wordt er nog gefeest. 25 mei is uitgeroepen tot Nationale Feestdag van Robland, en de Koning is van plan om die feestdag ook uitgebreid te vieren, samen met Robianen uit alle windstreken, in het toekomstige Robland. Natuurlijk heeft de Koning een paar kleine verrassingen voorzien om er die dag een leuk feest van te maken. 

En meteen na de feestdag breekt het grote moment aan. Dan verlaat de Koning het land voor zijn afspraak bij de Verenigde Naties. Shashi Tharoor verwacht Rob, maar zal hij ook onder de indruk zijn van het Robland-dossier? Is het volledig genoeg? Ziet hij de erkenning van Robland door de Verenigde Naties zitten? Of duiken er onvoorziene problemen op? 

De antwoorden volgen zondagavond in 'Robland'.

'Robland', zondag 28 mei 2006 om 20.45 uur op VTM.

DOSSIER: Robland

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Eddie Mannix is een zogenoemde Hollywood-fixer, die tijdens de jaren vijftig problemen oplost voor grote filmsterren van de studio Capitol Pictures. Wanneer acteur Baird Whitlock spoorloos verdwijnt, is het aan hem om de zaak kordaat van de baan te vegen.

'Hail, Caesar', film uit 2016 met oa. George Clooney, om 23.00 uur op Q2.

Dossiers