Katerine en Davy vrijdag in duel in 'Sterren Op Het Ijs'

donderdag 27 september 2007

Gisteren –woensdag 26 september 2007- nam 'Sterren Op Het Ijs' een veelbelovende start. Gemiddeld 1.011.154 televisiekijkers stemden op de nieuwe ijsdansshow af, wat een gemiddeld marktaandeel van 36,6 % oplevert op VVA 18-54.

D


at is zonder meer een opsteker voor onze 12 bekende landgenoten, die samen met hun professionele ijsdanspartner de afgelopen weken keihard trainden om in de 1ste liveshow ijsentertainment pur sang te brengen en om hun kür tot een goed einde te brengen zonder uitschuivers.

Voormalig bokskampioene Daniëlla Somers slaagde hier niet helemaal in en ze ging onderuit. Maar de sportvrouw herkpakte zich en kon samen met haar Canadese schaatspartner Dennis de kür alsnog in schoonheid eindigen. De deskundige juryleden en de kijkers vergaven Daniëlla in elk geval deze misstap op het gladde ijs.

Davy Brocatus en Katerine hadden minder geluk. Zij moeten op vrijdag 28 september 2007 hun kür overdoen in de 1ste skate off van 'Sterren op het ijs', die helemaal live wordt uitgezonden vanaf 21u10.

Zij moeten hun 'Sterren op het ijs"-lot volledig in de handen van de kijkers leggen, want zij alleen beslissen welk duo volgende week woensdag aantreedt in de show, die 'diva's & ladykillers' als centrale thema heeft.

'Sterren Op Het Ijs: De Skate-Off', vrijdag 28 september 2007 om 21.10 uur op VTM.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Sky is the Limit' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Guy neemt zijn Sona mee naar Monaco voor de bootshow. Terwijl Frederik fier en met grote passie zijn huis toont. Seka en Christian zakken af naar LA. Een nieuw seizoen, nieuwe gezichten.

'The Sky is the Limit', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers