'Karrewiet': extra uitzending over 'Junior Eurovisiesongfestival'

donderdag 20 november 2008

Oliver Symons verdedigt op zaterdag 22 november onze eer in Cyprus op het Junior Eurovisiesongfestival. Hij zal als zevende op het grote podium staan en brengt zijn zelfgeschreven nummer 'Shut Up'.

'


Karrewiet' volgt Oliver op de voet en brengt op zondag 23 november een extra uitzending over het 'Junior Eurovisiesongfestival'. In die uitzending brengt 'Karrewiet' alles over de grote finale op zaterdagavond, met de leukste beelden uit de show, alles over de prestatie van Oliver, eventueel een reactie van Olivier zelf uit Cyprus en een reportage over het Oliver-thuisfront bij de chiro.

  • Herhaling 'Junior Eurovisiesongfestival' op zondag 23 november om 9.50 uur en op vrijdag 28  november om 17.45 uur op Ketnet
  • 'Karrewiet' extra uitzending, zondag 23 november om 11.45  uur en hh om 19.20 uur op Ketnet.

DOSSIER: Junior Eurosong 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt En terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Lon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen caf 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich herosch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op En.

Dossiers