KADET een maand lang in de ban van voetbal

vrijdag 20 oktober 2017

KADET staat een maand lang - van vrijdag 13 oktober tot maandag 13 november - volledig in het teken van voetbal. Tijdens de voetbalmaand nemen kinderen het in het tweede seizoen van 'Stadion KADET' tegen elkaar op in de gloednieuwe voetbalgame FIFA 2018.

In de derde aflevering op vrijdag 27 oktober speelt Jente uit Wilrijk tegen Léon uit Merelbeke: ze spelen de wedstrijd Bayern München - Juventus. De gamers krijgen ook tips en tricks van de beste e-gamers van Ajax en Anderlecht en vlogger Michiel Callebaut geeft freestyle voetbaltips aan de 'Stadion KADET'-kijkers. Ook profvoetballers uit de Belgische eerste klasse, zoals Club Brugge-spits Jelle Vossen en Genk-middenvelder Thomas Buffel, komen deze maand langs bij 'Stadion KADET' en tonen hun beste voetbalkunstjes.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers