KADET een maand lang in de ban van voetbal

vrijdag 20 oktober 2017

KADET staat een maand lang - van vrijdag 13 oktober tot maandag 13 november - volledig in het teken van voetbal. Tijdens de voetbalmaand nemen kinderen het in het tweede seizoen van 'Stadion KADET' tegen elkaar op in de gloednieuwe voetbalgame FIFA 2018.

In de derde aflevering op vrijdag 27 oktober speelt Jente uit Wilrijk tegen Léon uit Merelbeke: ze spelen de wedstrijd Bayern München - Juventus. De gamers krijgen ook tips en tricks van de beste e-gamers van Ajax en Anderlecht en vlogger Michiel Callebaut geeft freestyle voetbaltips aan de 'Stadion KADET'-kijkers. Ook profvoetballers uit de Belgische eerste klasse, zoals Club Brugge-spits Jelle Vossen en Genk-middenvelder Thomas Buffel, komen deze maand langs bij 'Stadion KADET' en tonen hun beste voetbalkunstjes.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers