Jens Dendoncker door de knieŽn voor Lauren Versnick in 'Code van Coppens'

dinsdag 12 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Jens Dendoncker die op de knieŽn gaat voor Lauren Versnick met een ring in zijn hand. Verandert 'Code van Coppens' plots in 'All You Need is Love?' Een kort en krachtig antwoord: nee.

Maar de tortelduifjes krijgen van Staf en Mathias wel een ultieme relatietest: ze moeten uit een ring stelen uit de zwaarbeveiligde Bank Coppens. En opnieuw buiten raken.  En daarmee moeten ze sneller proberen zijn dan Jeroen Meus en Wim Lybaert die de eer van de openbare omroep hoog moeten houden.


Bijkomend probleem: in het scenario dat Staf en Mathias bedachten, zijn Jens en Lauren, en Jeroen en Wim Dendoncker bandieten die net uit een gevangenistransport zijn ontsnapt en nog altijd met kettingen en boeien aan mekaar vasthangen.  Toch hebben de duo’s  maar één doel voor ogen: een kostbare diamanten ring stelen.  Omzeilen ze alle obstakels? En wie bemachtigt het snelst de ring uit de streng beveiligde kluis?

'Code Van Coppens', woensdag 13 november om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-BrittanniŽ, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers