Jens Dendoncker door de knieŽn voor Lauren Versnick in 'Code van Coppens'

dinsdag 12 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Jens Dendoncker die op de knieŽn gaat voor Lauren Versnick met een ring in zijn hand. Verandert 'Code van Coppens' plots in 'All You Need is Love?' Een kort en krachtig antwoord: nee.

Maar de tortelduifjes krijgen van Staf en Mathias wel een ultieme relatietest: ze moeten uit een ring stelen uit de zwaarbeveiligde Bank Coppens. En opnieuw buiten raken.  En daarmee moeten ze sneller proberen zijn dan Jeroen Meus en Wim Lybaert die de eer van de openbare omroep hoog moeten houden.


Bijkomend probleem: in het scenario dat Staf en Mathias bedachten, zijn Jens en Lauren, en Jeroen en Wim Dendoncker bandieten die net uit een gevangenistransport zijn ontsnapt en nog altijd met kettingen en boeien aan mekaar vasthangen.  Toch hebben de duo’s  maar één doel voor ogen: een kostbare diamanten ring stelen.  Omzeilen ze alle obstakels? En wie bemachtigt het snelst de ring uit de streng beveiligde kluis?

'Code Van Coppens', woensdag 13 november om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op Eťn.

Dossiers