Jani The Starmaker in 'Zo Man Zo Vrouw'

maandag 14 oktober 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Xena (20) en Jonathan (23), geen koppel maar wel een duo. Zij de sunhine en hij de sunny, samen vormen ze het zangduo Sunny Sunshine.

Deze twintigers zouden hun arm geven om door te breken in de Vlaamse Showbizz. Maar eerst geven ze hun imago over aan Jani’s kundige handen. Vandaag zien ze er wat te ‘gewoontjes’ uit. Geen sterren waar je naar op kijkt. Dat moet veranderen, maar zelf weten ze niet hoe. "Het is een mengelmoes van alles, maar geen stijl" aldus Jani.


De twintigers verloren beide het afgelopen jaar behoorlijk wat kilo’s. Dat was stap 1 van de metamorfose. Nu is het tijd voor stap 2: Jani als Starmaker’ in de Vlaamse Showbizz. Nog een goed beatje erbij en two new stars are born.

'Zo Man Zo Vrouw', dinsdag 15 oktober om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers