Innovatie en zorg van de toekomst centraal in nieuwe reeks 'Z-Healthcare'

dinsdag 5 februari 2019

Vanaf woensdag 6 februari zendt Kanaal Z opnieuw elke woensdagavond 'Z-Healthcare' uit. In dit themaprogramma focussen we op de snelle evoluties in de zorg- en welzijnssector.

Medische en technologische innovaties openen steeds meer nieuwe mogelijkheden. Wat zijn de implicaties daarvan voor artsen, patiënten en zorgvoorzieningen? Welke maatschappelijke en financiële keuzes brengen ze met zich mee? 'Z-Healthcare' polst naar de mening van patiënten, zorgverstrekkers en experts.   


Kanaal Z volgt al sinds 2013 de evoluties in de sector van zorg, welzijn en health op de voet. Met 'Z-Healthcare' heeft de zakenzender meerdere reeksen programma’s gebracht die de innovatie in deze sector en in de witte economie onder de aandacht brengen. Dit voorjaar neemt een nieuwe Z-Healthcarereeks onder meer de sector van de ziekenhuizen onder de loep.

De redactie bekijkt hun uitdagingen voor de toekomst, recente evoluties en innovatieve projecten. Hoe bereiden ziekenhuizen en betrokken zorgverstrekkers zich voor op de toekomst? Welke technologische innovaties kunnen het verschil maken? Hoe houden we de zorg betaalbaar? En hoe zorgen we er voor dat ziekenhuizen uitgebouwd worden tot moderne centra voor gezondheidszorg?

20 weken lang komen rolmodellen en best practices aan bod, aangevuld met commentaar van diverse experts uit het werkveld. Kanaal Z & Canal Z werken voor deze nieuwe themareeks samen met de Belgische Vereniging van Ziekenhuisdirecteurs, Schneider Electric en Zorgnet-Icuro.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers