In handomdraai kan vriendschap het afleggen tegen strategie in 'Expeditie Robinson'

woensdag 19 februari 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2020

Tegen eigen verwachtingen in is Kamp Noord voor de tweede maal verloren bij de eliminatieproef. Liesbet had het lastig bij de opdracht en is dan ook niet verrast door haar eliminatie. Welk plan heeft Farah voor haar in petto op Wraakeiland?

Nelleke zette al haar stemmen in tijdens de laatste eilandraad. Het is zeker dat er voor naïviteit helemaal geen plaats meer is. Ook loyaliteit is een raar ding, dat steeds onduidelijker wordt.


Hoe ver kan uithongering gaan?
Kamp Zuid zit met een voedselschaarste, wat de gemoederen verhit. Sommigen voelen zich zwak, hebben diarree. Anderen irriteren zich aan de energielozen. Maar dan is er post; een drievoudige vraag voor beide teams. Keuzes moeten gemaakt worden, maar de gevolgen zijn ongeweten. Een grote verandering is op komst. Voor sommigen gaat het van een hemel naar een hel, voor anderen gaat het omgekeerd. Wie keek er trouwens al even uit naar de vaste eetopdracht? En is het trouwens niet eens tijd dat er een man wordt geëlimineerd? Of zien we op het einde van deze aflevering de vierde vrouw naar Wraakeiland trekken?

'Expeditie Robinson', donderdag 20 februari om 20.35 uur bij VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers