'Iedereen Beroemd' 'buskt' voor Music for Life

zondag 14 december 2014

Ook 'Iedereen Beroemd' draagt een steentje bij voor 'Music for Life'. Vanaf 15 december is in de Tot slot-rubriek te zien hoe Raymond van het Groenewoud, K's Choice, De Post (met Koen De Graeve), Tom Helsen, Gabriel Rios, The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band, The Scabs en Bart Peeters geld bij elkaar zingen voor het goede doel.

'Iedereen Beroemd', het dagelijkse humaninterestprogramma van Eén, draagt vanaf maandag 15 december ook zijn steentje bij aan Music for Life. Acht Belgische muzikanten of groepen gaan busken: ze spelen op straat voor het goede doel. Het geld dat in de hoed belandt, gaat naar een goed doel dat de muzikale groepen gekozen hebben. Raymond van het Groenewoud, K’s Choice, De Post (met Koen De Graeve), Tom Helsen, Gabriel Rios, The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band, The Scabs en Bart Peeters proberen zoveel mogelijk euro's bij elkaar te zingen in de Tot slot-rubriek van 'Iedereen Beroemd'.


Nieuw: De tent en De wonderjaren
'Iedereen Beroemd' blijft het hele seizoen door vernieuwen en komt ook in de eindejaarsperiode met enkele nieuwe opvallende rubrieken. Vorige week woensdag ging De tent van start, een rubriek waarin voorbijgangers die elkaar niet kennen het gesprek aangaan in een tipi-tent.

'Iedereen Beroemd' volgende week uitzonderlijk om 18.30 uur
Door een bijzondere 'Blokken'-week wordt 'Iedereen Beroemd' volgende week een uurtje vroeger uitgezonden. Van maandag 15 tot vrijdag 19 december start het programma dus om 18.30 uur. Vanaf maandag 22 december keert het terug naar het gebruikelijke startuur om 19.40 uur.

DOSSIER: Music for Life 2014

volledig dossier
iedereenberoemd

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers