'Idool 2007' vrijdag ook bij JIM

donderdag 29 maart 2007

Vanaf vrijdag 30 maart kan je tussen de Idool-liveshows van VTM elke week op JIM terecht voor een blik achter de schermen in 'Idool: The Countdown Show'!

V


J Karoline (AKA Leki) en VJ Jan verzamelen reacties van familie, vrienden, juryleden, Koen en Kris en natuurlijk de kandidaten zelf!

Jan trekt richting bar naar de achterban. Wat vonden ze van de prestaties van hun favoriet? Waren de commentaren van de jury terecht?

Karoline zit intussen backstage bij de finalisten en staat hen bij in deze bange tijden van het afwachten!

'Idool: The Countdown Show', vanaf vrijdag 30 maart wekelijks om 21.55 uur bij JIM

 

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers