'Idool 2007' vrijdag ook bij JIM

donderdag 29 maart 2007

Vanaf vrijdag 30 maart kan je tussen de Idool-liveshows van VTM elke week op JIM terecht voor een blik achter de schermen in 'Idool: The Countdown Show'!

V


J Karoline (AKA Leki) en VJ Jan verzamelen reacties van familie, vrienden, juryleden, Koen en Kris en natuurlijk de kandidaten zelf!

Jan trekt richting bar naar de achterban. Wat vonden ze van de prestaties van hun favoriet? Waren de commentaren van de jury terecht?

Karoline zit intussen backstage bij de finalisten en staat hen bij in deze bange tijden van het afwachten!

'Idool: The Countdown Show', vanaf vrijdag 30 maart wekelijks om 21.55 uur bij JIM

 

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de geïnterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de première van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creëerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers