'Idool 2007' unplugged van vier naar drie

woensdag 9 mei 2007

Nog drie shows zijn Elke, Esther, Andrei en Dean verwijderd van het fel begeerde platencontract, dé inzet van 'Idool 2007'. Wie van hen op 25 mei 2007 de grote finale haalt, ligt volledig in de handen van de kijkers. Elke week opnieuw stemmen zij massaal hun favoriet(en) naar de volgende show. Feit is wel dat naarmate de apotheose in zicht komt, de muzikale opdrachten uitdagender en moeilijker worden.

O


p vrijdag 11 mei gaan de gouden 4  unplugged  en treden ze elk twee keer op. Allemaal brengen ze een up tempo-song en een ballad. Bij elke performance worden ze begeleid door de Idool-band, die uit twaalf strijkers, een drummer, een pianist, een bassist, twee gitaristen en drie backing vocals bestaat.

Elke Severijns uit Weelde zingt "Lost" van Anouk en "I'm just a girl" van No Doubt.
Esther Sels uit Laakdal zingt "Fallin'" van Alicia Keys en "Little star wish I didn't miss you so" van Kelis.
Andrei Loegovskij uit Oostende zingt "Grace Kelly" van Mika en "Miserere" van Andrea Bocelli.
Dean Dellanoit uit Geraardsbergen zingt "You don't know" van Milow en "Nothing else matters" van Metallica.

Wil je een overzicht van het parcours dat de finalisten tot nu hebben afgelegd? Wil je weten wat de kandidaten te vertellen hebben meteen na de liveshow? Of wil je hun blog lezen? Surf dan als de bliksem naar vtm.be.

'Idool 2007', vrijdag 11 mei om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers