'Idool 2007' unplugged van vier naar drie

woensdag 9 mei 2007

Nog drie shows zijn Elke, Esther, Andrei en Dean verwijderd van het fel begeerde platencontract, dé inzet van 'Idool 2007'. Wie van hen op 25 mei 2007 de grote finale haalt, ligt volledig in de handen van de kijkers. Elke week opnieuw stemmen zij massaal hun favoriet(en) naar de volgende show. Feit is wel dat naarmate de apotheose in zicht komt, de muzikale opdrachten uitdagender en moeilijker worden.

O


p vrijdag 11 mei gaan de gouden 4  unplugged  en treden ze elk twee keer op. Allemaal brengen ze een up tempo-song en een ballad. Bij elke performance worden ze begeleid door de Idool-band, die uit twaalf strijkers, een drummer, een pianist, een bassist, twee gitaristen en drie backing vocals bestaat.

Elke Severijns uit Weelde zingt "Lost" van Anouk en "I'm just a girl" van No Doubt.
Esther Sels uit Laakdal zingt "Fallin'" van Alicia Keys en "Little star wish I didn't miss you so" van Kelis.
Andrei Loegovskij uit Oostende zingt "Grace Kelly" van Mika en "Miserere" van Andrea Bocelli.
Dean Dellanoit uit Geraardsbergen zingt "You don't know" van Milow en "Nothing else matters" van Metallica.

Wil je een overzicht van het parcours dat de finalisten tot nu hebben afgelegd? Wil je weten wat de kandidaten te vertellen hebben meteen na de liveshow? Of wil je hun blog lezen? Surf dan als de bliksem naar vtm.be.

'Idool 2007', vrijdag 11 mei om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers