Ian Thomas te gast in 'Control Pedro'

woensdag 13 maart 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

In de vierde aflevering van 'Control Pedro' schuiven opnieuw vier gasten hun voeten onder de digitale tafel. Dit keer verkent Pedro de uithoeken van het internet met Barbara Sarafian, Ian Thomas, Jens Dendoncker en Sven De Leijer.

Jens trakteert op lekkers, Ian krijgt op spectaculaire wijze op z’n gamersdoos, Sven mag het uitleggen en Barbara laat een sterk staaltje drama zien.


Ian Thomas mag dan wel zijn verslaving bezworen hebben, hij heeft het gamen nog altijd in de vingers. Wanneer hij echter uitgedaagd wordt in een spelletje Streetfighter, wordt hij op ongeziene wijze ingemaakt door een mysterieuze online tegenstander. Ieders mond valt open als ze uiteindelijk te weten komen wie de vloer heeft aangeveegd met Ian…

Een dickpic naar de foute bestemmeling, een impulsieve boodschap of je ex in cc: om dergelijke gênante situaties te voorkomen, heeft Gmail het nu mogelijk gemaakt om het versturen van je mail ongedaan te maken. Een handig systeem waarvan Pedro het nut wil bewijzen. Spijtig genoeg voor Sven De Leijer resulteert Pedro’s experiment in een gênante mail in Svens naam naar niemand minder dan Jan Peumans.

Het internet is een zegen voor de die-hard fan. Dankzij allerlei sites en apps kom je in rechtstreeks contact met je idool. Zo verrast Pedro Ian Thomas, een hardcore fan van Game of Thrones, met een persoonlijke boodschap van één van de acteurs uit de serie. En als de realiteit niet volstaat, biedt het fenomeen van de fanfictie soelaas. Dat zijn gefantaseerde, vaak seksueel getinte verhalen over beroemdheden, geschreven voor en door fans. En Pedro weet: je bent pas ècht een idool als er op die online bibliotheken ook over jou wordt gefantaseerd… Groot is de verbazing van de panelleden als blijkt dat er over enkelen van hen al pikante fanfictie op het net blijkt te staan.

'Control Pedro', donderdag 14 maart om 16.00 uur op VIER.be en om 21.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers