Hoogtepunten nieuwe VTM-week

vrijdag 19 april 2019

Op zondag 21 april is er de tv-première van 'Alice Through The Looking Glass', het vervolg op Tim Burtons Alice in Wonderland.

Alle vertrouwde personages uit het eerste deel keren terug, onder wie Johnny Depp ('The Mad Hatter'), Helena Bonham Carter ('The Red Queen') en Mia Wasikowska ('Alice'). Sacha Baron Cohen, beter bekend als 'Borat', maakt zijn intrede als het nieuwe personage Time. In de sequel helpt Alice The Mad Hatter door op een waanzinnige tijdreis te gaan.


In de tweede aflevering van 'Liefde voor Muziek', op maandag 22 april, staan de songs van Milow centraal.

In 'Kan Iedereen Nog Volgen?', op dinsdag 23 april, ontdekken Erik Van Looy, Barbara Sarafian, William Boeva en Bart Cannaerts de nieuwste snufjes uit de (verre) toekomst.

'Succesrijk, Vlaamse Ondernemers in het Buitenland' volgt vanaf dinsdag 23 april vijf ondernemers 'van bij ons', die Vlaanderen lieten voor wat het was en hun droom gingen najagen in het buitenland. Van Indonesië, langs Sri Lanka, over Kaapstad tot in Chili. Hoe is het om te ondernemen en te leven op exotische locaties? Hoe zijn ze er in geslaagd om een succesrijke business op te bouwen in het buitenland?

In de vierde aflevering van de reportagereeks 'Wetsdokters', op woensdag 24 april, vertellen Wim Develter en Dokter Diona D'hondt over twee uitzonderlijke cases uit hun carrière. Arbeiders stoten op een vreemd voorwerp in het kanaal. Het is het lichaam van een onbekende vrouw. Dokter Develter komt ter plaatse. Een ervaren duiker verdrinkt tijdens een ogenschijnlijk gewone duik. Dokter Diona D'hondt onderzoekt de zaak.

Op vrijdag 26 april zijn er de tweede en laatste Battles van 'The Voice van Vlaanderen'. De coaches moeten nog enkele hartverscheurende keuzes maken, waarna de teams die naar de liveshows trekken definitief worden gevormd.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers