'Home and Away': week 48 (2019) - PREVIEW

zaterdag 23 november 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 25 november 2019 - aflevering 7053
Brody speelt met vuur nu Simone terugkeert naar Salt. Het gedrag van Dean baart Willow zorgen. Ziggy vreest voor haar huwelijk, waarop Justin besluit in te grijpen.

Dinsdag 26 november 2019 - aflevering 7054
Justin heeft het moeilijk met het bewaren van Brody's geheim. Raffy moet terug naar school, maar de gedachte alleen al zorgt voor stress. Brody zet zijn beste beentje voor om Ziggy gerust te stellen.

Woensdag 27 november 2019 - aflevering 7055
Mason gaat tot het uiterste om zijn zus te helpen. Raffy stelt Ryder voor om hun relatie te beëindigen. Martha wint het respect van Alf. Hij wil nu zo veel mogelijk tijd samen doorbrengen.

Donderdag 28 november 2019 - aflevering 7056
Robbo neemt een beslissing die Tori verrast. Alf krijgt meer en meer gevoelens voor Martha. Mason wil een alternatieve behandeling voor Raffy uitproberen.

Vrijdag 29 november 2019 - aflevering 7057
Jasmine denkt na over haar relatie met Robbo. Zal ze voor hem blijven vechten? Raffy ziet de proefbehandeling helemaal zitten, maar eerst moet Mason Tori nog over de streep krijgen. Bella heeft zenuwen voor haar eerste schooldag.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers