'Home and Away': week 48 (2019) - PREVIEW

zaterdag 23 november 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 25 november 2019 - aflevering 7053
Brody speelt met vuur nu Simone terugkeert naar Salt. Het gedrag van Dean baart Willow zorgen. Ziggy vreest voor haar huwelijk, waarop Justin besluit in te grijpen.

Dinsdag 26 november 2019 - aflevering 7054
Justin heeft het moeilijk met het bewaren van Brody's geheim. Raffy moet terug naar school, maar de gedachte alleen al zorgt voor stress. Brody zet zijn beste beentje voor om Ziggy gerust te stellen.

Woensdag 27 november 2019 - aflevering 7055
Mason gaat tot het uiterste om zijn zus te helpen. Raffy stelt Ryder voor om hun relatie te beëindigen. Martha wint het respect van Alf. Hij wil nu zo veel mogelijk tijd samen doorbrengen.

Donderdag 28 november 2019 - aflevering 7056
Robbo neemt een beslissing die Tori verrast. Alf krijgt meer en meer gevoelens voor Martha. Mason wil een alternatieve behandeling voor Raffy uitproberen.

Vrijdag 29 november 2019 - aflevering 7057
Jasmine denkt na over haar relatie met Robbo. Zal ze voor hem blijven vechten? Raffy ziet de proefbehandeling helemaal zitten, maar eerst moet Mason Tori nog over de streep krijgen. Bella heeft zenuwen voor haar eerste schooldag.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers