'Home and Away': week 16 (2019) - PREVIEW

zaterdag 13 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 Deze week in 'Home and Away':

Maandag 15 april 2019 - aflevering 6968
Colby is verplicht zijn problemen met Chelsea aan te pakken. Een opmerking van Mason zorgt voor een serieuze deuk in de relatie tussen Brody en Maggie. John krijgt meer gerechtigheid dan hij gehoopt had.

Dinsdag 16 april 2019 - aflevering 6969
Alf wil niet dat Ryder met Dean omgaat. Hij spoort Ryder aan om te studeren voor zijn examens, maar Ryder wil met rust gelaten worden. Coco vraagt zich af of zij de oorzaak is van Ryders negatieve houding. Brody staat op het punt om een familiegeheim te onthullen aan Ziggy.

Woensdag 17 april 2019 - aflevering 6970
Wanneer de IVF-procedure nadert, denkt Robbo aan zijn verleden. Is hij wel klaar om een kind te krijgen? Coco en Raffy beseffen dat ze Ryder aan de kant hebben geschoven. Ze willen terug vrienden zijn met hem. Ryder stelt een compromis voor.

Donderdag 18 april 2019 - aflevering 6971
Robbo besluit om toch in therapie te gaan, net nu Tori onzeker wordt over hem als vader. Dean en Willow starten hun taakstraf. Intussen plant Ryder een trip naar de verstopplaats van de River Boys.

Vrijdag 19 april 2019 - aflevering 6972
Jasmines raad heeft een groot effect op de beslissing van Robbo en Tori. Gaan ze door met de IVF-procedure? Ondertussen neemt Ryder Coco en Raffy mee naar het verlaten huis van de River Boys, maar daardoor komen ze in een levensgevaarlijke terecht.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers