'Home and Away': week 14 (2020) - PREVIEW

zaterdag 28 maart 2020

Zon, zee strand. Het leven in Summer Bay lijkt wel een sprookje. Maar niets is minder waar. De bewoners van het Australische kustdorp hebben ook hun eigen zorgen en problemen. En meeleven kan, elke werkdag op Vitaya. Lees nu de preview.

 


Maandag 30 maart 2020 - aflevering 7143
Mackenzie onthult haar ware bedoelingen aan Dean. Ben heeft het moeilijk om de grote bestelling rond te krijgen. Jasmine probeert op een goed blaadje te staan bij de ouders van Robbo. Leah is geschrokken door de reactie van Justin en praat met Tori, Mason en Maggie.  

Dinsdag 31 maart 2020 - aflevering 7144
Ben wil de bestelling koste wat het kost op tijd afkrijgen, maar staat onder stress en daardoor komt ook zijn relatie met Maggie onder druk te staan. Mackenzie biedt Ryder een job in Salt aan.

Woensdag 1 april 2020 - aflevering 7145
Colby denkt na over zijn toekomst. Ben zet zijn trots opzij. John beseft dat Jett hem minder vaak nodig zal hebben nu het steeds beter met hem gaat. Roo heeft haar twijfels bij het aanbod dat Ryder kreeg om in Salt aan de slag te gaan.

Donderdag 2 april 2020 - aflevering 7146
Ryder zet iedereen op een dwaalspoor. Colby en Mackenzie hebben een date, maar die verloopt niet zoals gepland. Dean raakt meer en meer verwikkeld in de plannetjes van Mackenzie.

Vrijdag 3 april 2020 - aflevering 7147
Bella behaalt een mooi resultaat bij een schoolopdracht. Roo betrekt Alf bij haar discussie met Ryder, maar dat heeft niet het gewenste resultaat. Tommy probeert indruk te maken op Bella.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers