'Home and Away': week 11 (2019) - PREVIEW

zaterdag 9 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 Deze week in 'Home and Away':

Maandag 11 maart 2019 - aflevering 6943
Tori vertelt haar familie over haar IVF-plannen, maar niet iedereen reageert even positief. Mason hakt een belangrijke knoop door. Justin is verrast dat Dean nog geen advocaat heeft aangenomen voor zijn rechtszaak en hij schiet hem te hulp.

Dinsdag 12 maart 2019 - aflevering 6944
Mason probeert de plooien met Dempsey glad te strijken. Ze komen onder druk te staan door hun eigen levenskeuzes. Tori wacht op nieuws van het ziekenhuis. Hunters toekomst ziet er niet goed uit na een wanhopige zet van Christina. Raffy zit gevangen in de vete tussen Marilyn en John.

Woensdag 13 maart 2019 - aflevering 6945
Raffy en Coco zitten in de problemen wanneer Maggie ontdekt dat hun cijfers dramatisch gezakt zijn. Marilyn en John worden erin geluisd en proberen hun problemen uit te praten. Hunter komt door toedoen van Christina nog meer in de problemen. Hij maakt zich zorgen over zijn toekomst.

Donderdag 14 maart 2019 - aflevering 6946
Willow beseft dat ze Johns vertrouwen terug moet winnen. Justin en Willow willen weten of ze op dezelfde lijn zitten en ze bespreken hun relatie. Hunter reageert op de beschuldigingen van Christina. Hij kan rekenen op de steun van Leah.

Vrijdag 15 maart 2019 - aflevering 6947
Hunter krijgt goed nieuws, maar hij neemt een drastische beslissing. Dempsey hakt een knoop door waardoor Mason verward achterblijft. Willow wil niet langer samenwonen met Justin. Ze gaat bij een vriend inwonen om hun relatie te redden.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers