'Home and Away' is terug! - week 34

zaterdag 18 augustus 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018

Deze week start 'Home and Away' terug op Vitaya. Reguliere afleveringen, we pikken in bij aflevering 6800 van het 30ste seizoen, starten woensdag. Maandag en dinsdag is er eerst nog een special rond de dertigste verjaardag van de populaire soap.

 


 


Deze week in 'Home and Away':

Endless Summer (maandag en dinsdag)
Deze special brengt vroegere 'Home and Away'-sterren weer samen. Host Steve Pennells trekt samen met het eerste Summer Bay-koppel Frank Morgan en Bobby Simpson, acteurs Alex Papps en Nicolle Dickens, naar de set van de Australische serie en blikt met hen terug op gebeurtenissen van de voorbije jaren. Ook acteurs Melissa George, Dieter Brummer, Dannii Minogue, Steve Peacocke en Bec Hewitt onthullen voor het eerst geheimen van op en naast de set.

Woensdag 22 augustus - aflevering 6800
Quinn maakt een moeilijke beslissing over Ryders toekomst. Gaat Ash Kats ogen openen wat de echte Robbo betreft? Een nieuwe en zelfzekere Coco keert terug naar huis met een geheim.

Donderdag 23 augustus - aflevering 6801
Kat is vastbesloten de waarheid achter Robbo's leugens te vinden. Is Justin echt bereid om het rustiger aan te doen met Willow of is hij aan het liegen tegen zichzelf? Maggie is niet blij met wat ze ontdekt heeft over Coco. Ze is bezorgd over haar dochter. Ben probeert Maggie te sussen.

Vrijdag 24 augustus - aflevering 6802
Ash brengt zijn relatie met Tori in gevaar. Olivia maakt zich klaar voor haar meeting met Marli. Ze is enthousiast over haar kledinglijn, maar toch knaagt er iets anders. Oliva neemt Ziggy in vertrouwen en vertelt haar over haar misstap met Alex. Ziggy stelt Oliva voor een ultimatum.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Zonder de financile hulp van haar moeder heeft Ainsley het moeilijk om haar zaak open te houden. Maya zoekt werk, maar beseft dat het lastig is om aan haar verleden te ontsnappen.

'Four Weddings and A Funeral', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers