'Home and Away' is terug! - week 34

zaterdag 18 augustus 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018

Deze week start 'Home and Away' terug op Vitaya. Reguliere afleveringen, we pikken in bij aflevering 6800 van het 30ste seizoen, starten woensdag. Maandag en dinsdag is er eerst nog een special rond de dertigste verjaardag van de populaire soap.

 


 


Deze week in 'Home and Away':

Endless Summer (maandag en dinsdag)
Deze special brengt vroegere 'Home and Away'-sterren weer samen. Host Steve Pennells trekt samen met het eerste Summer Bay-koppel Frank Morgan en Bobby Simpson, acteurs Alex Papps en Nicolle Dickens, naar de set van de Australische serie en blikt met hen terug op gebeurtenissen van de voorbije jaren. Ook acteurs Melissa George, Dieter Brummer, Dannii Minogue, Steve Peacocke en Bec Hewitt onthullen voor het eerst geheimen van op en naast de set.

Woensdag 22 augustus - aflevering 6800
Quinn maakt een moeilijke beslissing over Ryders toekomst. Gaat Ash Kats ogen openen wat de echte Robbo betreft? Een nieuwe en zelfzekere Coco keert terug naar huis met een geheim.

Donderdag 23 augustus - aflevering 6801
Kat is vastbesloten de waarheid achter Robbo's leugens te vinden. Is Justin echt bereid om het rustiger aan te doen met Willow of is hij aan het liegen tegen zichzelf? Maggie is niet blij met wat ze ontdekt heeft over Coco. Ze is bezorgd over haar dochter. Ben probeert Maggie te sussen.

Vrijdag 24 augustus - aflevering 6802
Ash brengt zijn relatie met Tori in gevaar. Olivia maakt zich klaar voor haar meeting met Marli. Ze is enthousiast over haar kledinglijn, maar toch knaagt er iets anders. Oliva neemt Ziggy in vertrouwen en vertelt haar over haar misstap met Alex. Ziggy stelt Oliva voor een ultimatum.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt En terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Lon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen caf 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich herosch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op En.

Dossiers