'Hoe Zal ik het Zeggen?': Guga Bal wordt stem van ALS-patint Antonio

zondag 16 december 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Misschien wel de grootste tearjerker tot nu toe, op maandag 17 december in Hoe Zal Ik Het Zeggen?: stemmenimitator Guga Bal is dan immers letterlijk de stem van ALS-patint Antonio (wereldrecordhouder marathon en halve marathon met de rolstoel), die zijn twee beste vrienden Mark en Maurizio wil bedanken voor hun steun.

De dodelijke zenuwspierziekte maakt spreken voor Antonio heel moeilijk. 'Ooit zal ik niet meer kunnen spreken, maar dat is niet erg want het belangrijkste ga ik jullie nu zeggen'. Wat volgt is een prachtig persoonlijk lied, gezongen door Guga.


Ook nog twee andere bekende gezichten in deze vijfde aflevering: MNM-DJ Julie Van den Steen moet immers iets kwijt aan haar radio-collega Peter Van de Veire. 'Peter gaat veel te vaak en te lang naar het toilet. Geen 5 minuten, geen 10, geen kwartier maar 20 minuten tot een half uur. Vaak gebeurt het dat we een redactievergadering stil moeten leggen omdat hij - zoals hij zelf zegt - 'een bruine trui moet gaan breien'.' Hoog tijd om hem van de pot te trekken. 

Dries werkte de voorbije maanden achter de schermen mee van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'. Hij zocht mensen die een boodschap hadden voor anderen, maar heeft zelf ook een vraag voor zijn vriendin Annelin: of ze met hem wil gaan samenwonen. Dries weet als geen ander dat Jens een piekfijn scenario zal uitwerken om de boodschap origineel over te brengen. Waar ze niét op gerekend hadden? De nieuwsgierige buurvrouw van Annelin die zonder ze het beseft, de hoofdrol begint te spelen in de scène. Als dat maar goed komt.

'Hoe Zal ik het Zeggen?', maandag 17 december om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprme is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Ba. Ba gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Ba krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers