'Hoe Zal ik het Zeggen?': Guga Baýl wordt stem van ALS-patiŽnt Antonio

zondag 16 december 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Misschien wel de grootste tearjerker tot nu toe, op maandag 17 december in Hoe Zal Ik Het Zeggen?: stemmenimitator Guga Baýl is dan immers letterlijk de stem van ALS-patiŽnt Antonio (wereldrecordhouder marathon en halve marathon met de rolstoel), die zijn twee beste vrienden Mark en Maurizio wil bedanken voor hun steun.

De dodelijke zenuwspierziekte maakt spreken voor Antonio heel moeilijk. 'Ooit zal ik niet meer kunnen spreken, maar dat is niet erg want het belangrijkste ga ik jullie nu zeggen'. Wat volgt is een prachtig persoonlijk lied, gezongen door Guga.


Ook nog twee andere bekende gezichten in deze vijfde aflevering: MNM-DJ Julie Van den Steen moet immers iets kwijt aan haar radio-collega Peter Van de Veire. 'Peter gaat veel te vaak en te lang naar het toilet. Geen 5 minuten, geen 10, geen kwartier maar 20 minuten tot een half uur. Vaak gebeurt het dat we een redactievergadering stil moeten leggen omdat hij - zoals hij zelf zegt - 'een bruine trui moet gaan breien'.' Hoog tijd om hem van de pot te trekken. 

Dries werkte de voorbije maanden achter de schermen mee van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'. Hij zocht mensen die een boodschap hadden voor anderen, maar heeft zelf ook een vraag voor zijn vriendin Annelin: of ze met hem wil gaan samenwonen. Dries weet als geen ander dat Jens een piekfijn scenario zal uitwerken om de boodschap origineel over te brengen. Waar ze niét op gerekend hadden? De nieuwsgierige buurvrouw van Annelin die zonder ze het beseft, de hoofdrol begint te spelen in de scène. Als dat maar goed komt.

'Hoe Zal ik het Zeggen?', maandag 17 december om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers